Suomen paras hotelli on valittu – tältä näyttää Naantalin Kylpylän kaksikerroksinen sviitti

Naantalin Kylpylä palkittiin kansainvälisessä World Travel Awards -gaalassa parhaana hotellina. Myös hotellin kaksikerroksiset sviitit palkittiin.

Naantalin Kylpylä valittiin parhaaksi hotelliksi. Myös kylpylän uudet teemasviitit saivat tunnustusta maan parhaina. Saunalliset sviitit ovat kaksikerroksisia ja eri teemoja on neljä.

2.11.2020 10:51 | Päivitetty 2.11.2020 12:28

Naantalin Kylpylä palkittiin matkailualan Oscareiksikin kutsutussa World Travel -palkintogaalassa ykkössijalla sarjassa Finland’s Leading Hotel. Lisäksi hotellin uudet kaksikerroksiset teemasviitit palkittiin Finland’s Leading Hotel Suite -tittelillä.

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa, sillä se palkittiin samassa kilpailussa parhaana hotellina myös viime vuonna.

Hotellin myynti- ja markkinointijohtaja Joni Hakkarainen kertoo tiedotteessa, että Naantalin Kylpylään on tehty vuosina 2019-2020 mittavia remontteja ja palvelu-uudistuksia.

Romantic-sviitin yläkerta.

Palkitut sviitit ovat erityisiä muun muassa siksi, että niissä kaksi kerrosta. Lisäksi sviiteissä on erilaisia teemoja aina rock ja pop -teemasta romantiikkaan. Sviiteissä on myös sauna.

Naantalin Kylpylä uusi voittonsa, sillä se palkittiin samassa kilpailussa parhaana hotellina myös viime vuonna. Kuvassa Nordic-sviitti.

World Travel Awards perustettiin 1993 matkailualan parhaimmiston esiin nostamiseksi ja palkitsemiseksi. Nykyään se tunnetaan alan arvostetuimpana tunnustuksena.

Pop & Rock -sviitin kylpyhuone on harmaa.

Kilpasarjoja on useita aina lentoyhtiöistä hotelleihin ja matkanjärjestäjiin, joille äänensä antavat sekä yksittäiset matkailijat että alan ammattilaiset.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?