Osaatko sijoittaa kartalle maamme vetonaulat? Testaa, kuinka hyvin tunnet Suomen nähtävyydet! - Matkat - Ilta-Sanomat

Osaatko sijoittaa kartalle maamme vetonaulat? Testaa, kuinka hyvin tunnet Suomen nähtävyydet!

Julkaistu: 2.8. 15:30

Kuinka hyvin osaat suunnistaa Suomen huippupaikoille? Selvitä se nopealla testillä.

Ulkomaisia kävijöitä saattaa vetää puoleensa pohjoisen talvieksotiikkaa, mutta meille suomalaisille kesä on kotimaanmatkailun ehdotonta sesonkiaikaa. Ja kauniissa maassamme tosiaan riittää jos jonkinlaista nähtävää! Viihtyi sitten luonnossa samoillen tai urbaanimmissa olosuhteissa hauskaa pitäen Suomella on tarjota jokaiselle jotakin.

Joskus kuitenkin tuntuu, että mitä lähempänä kiinnostavat kohteet ovat, sitä vieraammaksi ne jäävät. Jokainen suomalainen on varmasti kuullut sellaisista paikoista kuin Suomenlinna ja Tuurin kyläkauppa, mutta kuinka moni on vieraillut niissä? Vaikka paikat olisivat tuttujakin, ei niiden sijoittaminen kartalle välttämättä ole ihan helppoa.

Päätimme juhlistaa kotimaamme mahtavia nähtävyyksiä laatimalla visan, jossa on tarkoitus nimetä nähtävyydet Suomen kartalle merkittyjen pisteiden perusteella. Kunkin punaisen pallon kohdalla sijaitsee jokin tunnettu matkailukohde, sinun tehtäväsi on tietää (tai arvata), mikä.

Ei muuta kuin kokeilemaan – lykkyä pyttyyn!

Jos testi ei näy, voit tehdä sen täällä.

Tämä on Me Naisten tuottama artikkeli. Voit tehdä testin myös täällä.

Lue myös

Turpakukkula, Ryyniby, Kalafornia – tiedätkö nämä suomalaisten paikkakuntien 99 lempinimeä?

Mihin Suomen heimoon sielusi kuuluu? Testaa, missä henkiset juuresi sijaitsevat!

Osaatko tunnistaa Suomen kuuluisat rakennukset kuvan perusteella? Vain todelliset tietäjät saavat testistä vähintään 14 oikein

Ristikkofanien unelmatesti! Arvaatko Suomen kaupungit kirjainvihjeiden perusteella? Kokeile, oletko sana-arvoitusten mestari

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?