Rovaniemeläisen Sannin video leviää netissä miljoonille katsojille – maisemaa Suomesta ei meinata uskoa: ”Ei kuulemma näytä todelliselta” - Matkat - Ilta-Sanomat

Rovaniemeläisen Sannin video leviää netissä miljoonille katsojille – maisemaa Suomesta ei meinata uskoa: ”Ei kuulemma näytä todelliselta”

Suomalaislautailija Sanni Oksanen esiintyy talvisella videolla, jonka ovat jakaneet miljoonien seuraamat viihdesivustot.

Rovaniemellä asuva Sanni Oksanen tunnetaan Instagramissa kauniista lumilautailukuvistaan. Oksasen tuore video on jaettu maailmalla useissa viihdepalveluissa.

27.11.2019 14:22

Rovaniemellä asuva Sanni Oksanen tunnetaan Instagramissa huikean kauniista kuvista, joissa nainen esittelee urheilullista ja matkailuntäyteistä elämäntyyliään. Oksasen päälaji on lumilautailu, joka on vienyt naisen toinen toistaan upeampiin maisemiin.

Nyt Oksasen videot ovat päätyneet myös ulkomaisille viihdesivustoille, joilla on miljoonia seuraajia.

Häkellyttävän kauniin lumilautailuvideon ovat julkaisseet viihdesivusto 9GAG, jonka Facebook-sivuilla on 41,8 miljoonaa seuraajaa, Ladbible, jolla seuraajia on 38,9 miljoonaa sekä Worldstar, joka julkaisi videon Instagramissa. Kuvapalvelussa Worldstarilla on 22,1 miljoonaa seuraajaa.

Ronja Vanhatalon kuvaamalla videolla Oksanen lautailee illalla Rukan laskettelukeskuksessa. Luminen metsä on huikea ilmestys, sillä lunta on puissa senttikaupalla.

Ilta-Sanomille Oksanen kertoo halunneensa jo pitkään ottaa videopätkän samasta paikasta. Tälläkin kertaa video meinasi jäädä haaveeksi, sillä puhelimesta loppui akku.

– Saimme otettua kaksi pätkää, ennen kuin akku loppui. Toinen videoista onneksi onnistui.

Videolla luminen metsä näyttää hehkuvan erikoisen värisenä. Oksanen kertoo, että väri tuli videolle rinteiden oranssista valaistuksesta. Pakkasta oli viisi astetta.

”Näyttää epätodelliselta”

Sanni Oksasella on itsellään Instagramissa 35 900 seuraajaa. Videoiden päätyminen maailmanlaajuisille viihdesivustoille tuli silti täytenä yllätyksenä.

– En olisi ikinä uskonut, että tämä video kantaa näinkin pitkälle. Huomio tuntuu hyvältä. Hyvä, että ihmiset tajuavat, että kaamosaikaan voi olla myös kaunista, eikä kotona tarvitse pysyä koko aikaa.

Sosiaalisessa mediassa Oksasen videota kuvaillaan muun muassa seuraavin ylistyssanoin:

Kuinka kaunista!

Ihastuttavaa!

Moni videon katsonut on tiedustellut, missä maaginen paikka sijaitsee. Oksaselta on kyselty myös matkailuvinkkejä Lappiin.

Epäuskoisiakin kommentteja Oksanen on saanut.

– Jotkut kyseenalaistivat videon aitoudet. Ei kuulemma näytä todelliselta, Oksanen kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?