Suomalaisten suosiman matkakohteen laidalta löytyy outo näky: Valtavat matkustajakoneet ruostuvat keskellä asuinaluetta

Julkaistu:

Thaimaa
Bangkokin esikaupungista löytyvästä ”lentokoneiden hautausmaasta” on tullut suosittu turistinähtävyys.
Thaimaan Bangkokissa vieraileville tarjoutuu mahdollisuus nähdä jotain erikoista ja aavemaista. Kaupungin itäpuolella sijaitsevan asuinlähiön rakentamattomalla alueella lepäävät kolmen suuren matkustajakoneen jäännökset.

Nurmikentällä osittain palasiksi leikattuna lojuvat yhden Boeing 747 -jumbojetin ja kahden MD-82-matkustajakoneen rungot. Kyseiset koneet lensivät aikoinaan Orien Thai -lentoyhtiön väreissä. Koneiden kylkiä koristavat nyt graffitit ja homekasvustot.

Koneiden hautausmaa sijaitsee Ramkhamhaengin kaupunginosassa samalla suunnalla Bangkokin kansainvälisen Suvarnabhumin lentokentän kanssa. Asuinalueelle unohdetut koneet kuljetettiin Daily Mailin mukaan paikalle vuosia sitten, jolloin tarkoituksena oli muuttaa ne baariksi ja konserttipaikaksi turisteja varten.

Suunnitelma kaatui ja koneet jäivät ruostumaan paikalleen, mutta sittemmin turistit ovat kuin ovatkin löytäneet paikalle outoa näkyä ihmettelemään. CNN kertoo että koneiden runkojen osat toimivat myös kotina useille vähävaraisille paikallisille, jotka perivät vierailijoilta pientä maksua paikkaan tutustumisesta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt