Linnanmäen kauhuviikon zombit vastaavat, kuka voittaa Big Brotherin – katso omalla vastuullasi - Matkat - Ilta-Sanomat

Linnanmäen kauhuviikon zombit vastaavat, kuka voittaa Big Brotherin – katso omalla vastuullasi

Julkaistu: 12.9.2019 16:43

Pelle-, zombi- ja örkkikammoisia koetellaan Linnanmäen kauhuviikolla.

Toisille syksy merkitsee pimeneviä iltoja hyvän kirjan ja kynttilöiden äärellä. Toisille syksyn parasta ajanviettoa ovat kauhuleffat ja Halloweenin juhlinta.

Kauhun ystäville tarkoitettu Linnanmäen kauhuteematapahtuma Iik!week lupaa olla tänä vuonna kauheampi kuin koskaan. Kaikille pellekammoisille se voi olla liikaa, sillä esimerkiksi Taikasirkus-laite on muutettu pelottavien klovnien valtaamaksi kauhusirkukseksi. Zombitunnelissa vaanivia zombeja voi yrittää saada pysymään loitolla vihreällä valomiekalla.

Haastattelimme muutamaa zombia syysmyrskyssä ja ulvovassa tuulessa. Kovia kokeneet zombit antoivat oman persoonallisen vastauksensa muun muassa siihen, kuka voittaa Big Brotherin tai pääseekö Suomi jalkapallon EM-kisoihin. Katso, jos uskallat.

Perjantaina Linnanmäellä järjestetään yli 16-vuotiaille osallistujille tarkoitettu kauhuasukilpailu. Kuvassa vuoden 2018 voittaja Nukkevaltiatar.

Lähes syyskuun puoliväliin asti kestävällä kauhuteemaviikolla kävijöiden pelottelusta vastaa lähes 40 näyttelijää, joihin lukeutuu muun muassa sirkuksen ammattilaisia ja harrastajanäyttelijöitä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?