5 asiaa, joita muut eivät hoksaa, mutta eivät jää lentoemännältä huomaamatta

Julkaistu:

Lentomatkailu
Hermostunut hymysi, ongelmat lasten kanssa ja salaperäinen ding-ääni. Matkustamohenkilökunta huomaa pienimmänkin yksityiskohdan matkustamossa.
Oletko ajatellut, että lentokoneessa jos missä voit matkustaa anonyymisti, piilossa muiden katseilta?

Saatat päästä istumaan koneen perälle, taaimmaiseen nurkkaan, mutta eräiden katseilta et pääse koskaan piiloon. Lentohenkilökunta on nimittäin koulutettu tarkkailemaan matkustajia.

Olemme aiemmin kertoneet, mitkä asiat lentoemäntä panee merkille heti ensimmäisenä, kun astut koneeseen.
Nyt Business Insider kertoo, mitkä kymmenen asiaa lentohenkilökunta panee merkille, vaikka ne jäisivät muilta huomaamatta.

Kerromme huomioista osan.

1. Olet huonolla tuulella

Kuvittelitko, ettei kukaan näe pahaa tuultasi? Lentoemännältä kehonkielesi tai ilmeesi eivät jää huomaamatta.

2. Salaperäinen ding-ääni

Erilaiset äänet kuuluvat lentomatkailuun. Lentokoneessa kuuluva ding-ääni ei välttämättä kerro mitään matkailijoille. Lentohenkilökunta kuitenkin tietää, mitä ääni milloinkin tarkoittaa. Ding voi tarkoittaa muun muassa sitä, että lentokone saavuttaa lentokorkeutensa tai vaikkapa sitä, että turvavyövalo on sammutettu.


3. Kuka tarvitsee apua

Lentohenkilökunnan jäsenet ovat hakoja tarkkailemaan matkustajia, joten he huomaavat nopeasti myös avuntarpeessa olevat.

Apua saattavat tarvita vaikkapa yksin lapsensa kanssa matkustavat yksinhuoltajat tai käsinojia pelokkaasti puristavat matkailijat, jotka kaipaavat jotakuta, kenen kanssa jutella.

4. Hermostuneet matkustajat

Matkustamon hermostunein matkustaja näkyy kauas, kertoo stuertti Kevin Cain.

– Lasi viiniä voi rauhoittaa heitä, Cain vinkkaa.

5. Sylissä piiloteltavat matkatavarat

Yrititkö pitää laukkuasi sylissäsi nousun aikana? Se tulisi sujauttaa joko ylös lokerikkoon tai edessä olevan istuimen alle, ellet sitten istu varauloskäynnin kohdalla.

Joka tapauksessa sylissä tavaroita piilottelevat matkustajat eivät jää henkilökunnalta huomaamatta. Älä siis yritä kepulikonsteja.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt