Viron uudet vetonaulat – linnakylpylä, uusi ostoskeskus ja huikeat maisemat tarjoava maailmanpyörä - Matkat - Ilta-Sanomat

Viron uudet vetonaulat – linnakylpylä, uusi ostoskeskus ja huikeat maisemat tarjoava maailmanpyörä

Virosta löytyy taas uutta nähtävää. Viime syksynä avatun Mall of Tallinn -ostoskeskuksen päältä löytyy maailmanpyörä.

Julkaistu: 30.5.2019 17:00

Lähde lähimatkalle Viroon. Maasta löytyy nyt paljon uutta nähtävää.

Viro kehittyy kovaa vauhtia. Tänä kesänä Telliskiven alueelle avautuu Tukholmasta tuttu modernin valokuvataiteen keskus Fotografiska.

Tallinna tunnetaan myös uudesta, nousevasta alueesta Noblessneristä, jonne avataan lokakuussa 2019 entisajan keksinnöistä kertova PROTO Keksintätehdas.

Mutta on maassa muutakin tuoretta ja kiinnostavaa nähtävää. Visit Estonia kertoo sivuillaan, mitkä ovat Viron tuoreimmat vetonaulat.

Esittelemme niistä osan, loput voit lukea täältä!

Laitse Rallypark

Puolen tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta sijaitsevassa Laitse Rallyparkissa voi kokeilla vauhdin hurmaa rallibemarin tai ladan ratin takana.

Perheen pienimmät voivat kokeilla ajamista kartingautoilla. Laitse Rallyparkissa on myös liikennekaupunki.

Wagenküll ja Wasan kylpylät

Etelä-Viroon avattiin viime vuoden lopulla uusi kylpylä, joka sijaitsee ylellisessä Wagenküllin linnassa. Linnakylpylästä löytyy esimerkiksi virkistävä kylmävesikeidas, vesihieronta-allas, japanilaisen kylvyn ja erilaisia saunoja. Eksoottisin niistä on meripihkasauna, jossa on 50–55 astetta.

Myös Pärnussa sijaitseva Wasan kylpylä on uudistunut. Kylpylä sijaitsee kätevällä paikalla kymmenen minuutin kävelymatkan päästä kaupungista.

Tarjolla on lukuisia terveyshoitoja. Kokeile vaikkapa ylellistä suklaahierontaa tai vartalohoitoa punaviinillä.

Elämyskeskus Thule Koda Kuressaaressa

Saarenmaan Kuresaaressa sijaitsee uutuuskohde Thule Koda. Elämyskeskuksessa voi perehtyä saarenmaalaisen maailmankatsomukseen, saariston henkeen ja mytologian maailmaan viihteellisissä merkeissä.

Luvassa on interaktiivinen elämys.

Tallinnan T1-ostoskeskuksen maailmanpyörä ja Super Skypark

Viime syksynä Tallinnan Ülemisteen avattiin T1 Mall of Tallinn -ostoskeskus, jonka katolta löytyy 120 metrin korkeuteen kohoava maailmanpyörä. Super Skyparkissa sijaitsee puolestaan Euroopan suurin trampoliinialue ja kiipeilyalue liukumäkineen.

Ostoskeskus täydentyy loppuvuoden 2019 aikana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?