5 omintakeista majapaikkaa maailmalta – yksi niistä sijaitsee Suomessa

Julkaistu:

Majoituskohteet
Maailman erikoislaatuisimpien majoituskohteiden joukossa on myös yksi kohde Suomesta.
Kerroimme viime viikolla Met Galasta ja sen upeasta pukuloistosta.

Lue lisää: Kopioi julkkisten näyttävät gaalatyylit ketjuliikkeiden luomuksilla – 11 upeaa valintaa

Kuten pukeutumisessakin, myös matkailijoina haluamme toisinaan vetää överiksi ja hakeutua hotelleihin, jotka edustavat kaikkea muuta kuin sitä tavanomaista.

Tällaisia hotelleja löytyy maailmalta koko joukko, kertoo tiedotteessa Hotels.com. Yritys kokosi yhteen valikoiman camp-henkisiä hotelleja ja majoituskohteita.

5 ideaa omintakeista matkaa suunnitteleville:

1. Hotelli keskellä vuoristoa

Mikään ei hengi ylellisyyttä niin kuin huipputason laiva. Tällainen majoituskohde löytyy Etelä-Koreasta, keskeltä vuoristomaisemaa. Siellä sijaitsee Sun Cruise Resort and Yacht -hotelli.


Laivahotelli sijaitsee rannikolla, joten tarjolla on paljon vesiaktiviteetteja, yksityinen uimaranta ja satama.

Ja mikä parasta, auringonlaskua voi ihailla hytin ikkunasta, ilman huolta merisairaudesta.

2. Värikylläinen hauskanpidon mekka

Jos kaipaat seuraavaan seikkailuusi lisäväriä, suuntaa Malesiaan värikylläiseen Resorts World Genting – First World Hoteliin. Hotelli yllättää värikylläisellä ulkoasullaan.


First World Hotel sijaitsee Malesiassa keskellä Genting Highlandsin kaupunkia, joka tunnetaan pilvien yläpuolisena hauskanpidon mekkana. Uima-altaan, kuntosalin ja ravintoloiden lisäksi hotellilla on oma keilarata, kasino ja elokuvateatteri.

3. Nuku kapselisängyissä teollisuustyylisissä halleissa

Nine Hours Shinjuku-North on Tokiossa sijaitseva hotelli, jossa futurismi ja eksentrisyys kulkevat käsi kädessä. Vieraat yöpyvät mukavissa kapselisängyissä teollistyylisissä halleissa.


Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä kaupungin nähtävyyksiä, joten se on täydellinen majoituskohde kulttuurinharrastajille, jotka haluavat tutustua Tokion menoon ja meininkiin.

4. Book and bed, Tokio

Epätavanomaisia majapaikkoja on listannut myös aikakauslehti National Geographic, joka on valinnut listalleen muun muassa Tokiossa sijaitsevan Book and Bed -hostellin.

30-paikkaisen Book and Bed -hostellin punkat on tehty kirjahyllyjen keskelle. Hotelli ei lupaa mukavia patjoja ja upottavia tyynyjä, vaan pedin peräti 1700 kirjan keskellä.

Suomen erikoisuus sijaitsee Levillä

National Geographicin listauksesta löytyy myös yksi suomalaishelmi, Levin Iglut – Golden Crown.

Eristetyt luksusiglut sijaitsevat Utsuvaaran laella, lähellä Levin hiihtokeskusta.


Igluja on kolme eri tyyppiä. Ylellisimmissä Suite-Suite-igluissa on yksityinen terassi, oma ulkoporeallas ja tunnelmallinen revontulivalaistus oleskelutilan katossa.

Majoittua voi myös Revontulitalossa, joka on rakennettu osittain maan sisään.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt