4 matkakohdetta, joiden suosio kasvaa kohisten

Julkaistu:

Suosikit
Oletko jo käynyt näissä maailmalla trendaavissa matkakohteissa?
Matkahakupalvelut tuntevat reissaajien mielenliikkeet tarkkaakin tarkemmin. Olemme aiemmin kertoneet, kuinka Momondon vuoden 2019 ”trendaavien matkakohteiden” joukossa on useita matkakohteita Afrikasta, kuten Kap Verde, Ruanda ja Sambia.
Tällä kertaa tämän vuoden nousevista matkakohteista kirjoittaa matkajulkaisu Condé Nast Traveler, jonka listaus perustuu matkahakupalvelu Kayakin tilastoihin*.

Kerromme niistä osan, loput voit lukea täältä!

Nämä matkakohteet kiinnostavat nyt maailmalla:

1. México, Meksiko

Meksikon pääkaupunki Méxicon suosio on kasvanut Kayakin matkahauissa kohisten. Monitahoinen ja alati muuttuva kaupunki kiehtoo vastakohdista viehättynyttä matkailijaa. México on pullollaan maistuvaa katuruokaa, tasokkaita ravintoloita, taidegallerioita, puistoja ja katumarkkinoita, jotka selittävät suosion.

Ulkoministeriön matkustustiedote muistuttaa, että laajalle levinneen järjestäytyneen rikollisuuden johdosta maan turvallisuustilanne on yleisesti ottaen heikko, mutta vaihtelee alueittain ja kaupungeittain.

2. Bali, Indonesia

Ei vain nuorten surffareiden suosikki, jooga- ja hyvinvointilomailijoiden ykköskohde, vaan myös luonnosta ja kulttuurista viehättyvien paratiisi, joka tarjoaa aurinkovarmoja päiviä vuoden ympäri.


Jos haluat nähdä lomallasi silmänkantamattomiin jatkuvia riisiterasseja, temppeleitä ja rantoja, joiden musta hiekka on lähtöisin Agung-tulivuoresta, Bali on oikea kohde. Balilta löytyy myös luksusta. Viveroy Bali on valittu maailman parhaimpien resorttien joukkoon.

3. Ho Chi Minh City, Vietnam

Kun Thaimaan suosikkikohteet on koluttu läpi, tarjoaa Vietnam vielä monelle uudenlaista eksotiikkaa.

Vietnamin suosio on noussut myös suomalaismatkaajien keskuudessa.

Ho Chi Minh Cityssä riittää monenlaista nähtävää.

Kaupunkia koluavan kannattaa tutustua esimerkiksi Ben Thanhin katumarkkinoihin ja Gustave Eiffelin suunnittelemaan upeaan postitaloon.

4. Bahama

Paratiisirannoistaan tunnettu Bahama on monen unelma, eikä ihme. Bahama koostuu yli 700 saaren ketjusta ja sieltä löytyy maailman kolmanneksi laajin koralliriutta, Andros. Koralliriutta on 225 kilometriä pitkä. Bahama sopii myös auringonpalvojille. Auringonpaistetta on tarjolla 300 päivänä vuodessa.

Haluatko tietää, mitkä matkakohteet ovat kasvattaneet suosiotaan suomalaismatkaajien keskuudessa? Lue lisää täältä!

*Haut tehty Yhdysvalloista 25.10.2017-24.10.2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt