Matkat

Jäikö Amos Rexin supersuosittu näyttely väliin? Katso sisäänpäässeiden upeat kuvat

Julkaistu: , Päivitetty:

Helsinkiläisen Amos Rex -taidemuseon avajaisnäyttely päättyy sunnuntaina. Perjantaiaamuna jono ylsi 330 metrin päähän.
Parhaimmillaan japanilaisen kollektiivin TeamLabin Massless-näyttelyä on jonotettu katsomaan yli neljä tuntia. Se kertoo siitä, että ihmiset todellakin haluavat nähdä visuaalisesti vaikuttavan elämyksen ennen kuin on liian myöhäistä.

Jopa turistit ovat äimistelleet jonossa seisoneita suomalaisia. Lue lisää täältä!

Jos haluaisi mennä katsomaan Amos Rexin jälkeen muitakin TeamLabin töitä, joutuu matkustamaan kauas. Tällä hetkellä niitä pyörii muun muassa Tokiossa, Osakassa, Singaporessa, Kalifornian Palo Altossa ja Pekingissä.


Massless koostuu viidestä digitaalisesta taideteoksesta. Helsingin Sanomien kulttuurikriitikko kirjoitti sen onnistuvan kaikkein vaikeimmassa. Se sai nimittäin kriitikonkin itkemään onnesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Muutama kerros Mannerheimintien liikenteen alla on toinen maailma valtamerineen, viidakkoineen ja ulkoavaruuksineen. Japanilaisen Teamlab-kollektiivin massiiviset videoinstallaatiot ovat Amos Rexin komea tapa osoittaa, mihin uusi museo pystyy.”

Jäikö Massless sinulta käymättä? Jos haluat nähdä, mikä sai ihmiset jonottamaan tuntikausia, koostimme Amos Rexin näyttelyn parhaita paloja Instagramista.
/
Jos kuvat eivät selaimessasi näy, katso niitä vaikka täältä, täältä, täältä, täältä ja täältä.

Tältä jono näytti 28. joulukuuta. Katso jonottajien tunnelmia videosta alta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt