Suomalaisten uudet suosikit: Näille lennoille riittää tunkua

Lentomatkailu Yhdysvaltoihin kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän.

San Franciscon lentoreitti kiinnostaa suomalaisia yhä enemmän, minkä kannustamana Finnair avaa tulevana keväänä uuden reitin Los Angelesiin.

16.11.2018 11:21

Kerroimme äskettäin, että suomalaiset matkustavat joulun välipäivinä ja uudenvuoden vaihteessa hyvin monenlaisiin kohteisiin. Luonnollisesti eniten kiinnostavat lämpimät paikat, kuten ikisuosikit Teneriffa ja Dubai.

Matkustelu vetää suomalaisia puoleensa myös muina vuodenaikoina. Kysyimme Finnairilta, mitkä lentoreitit ovat viime aikoina kasvattaneet suosiotaan.

Nousussa Lissabon ja Tokio

Finnairin mediasuhteiden johtaja Päivyt Tallqvistin mukaan reittien suosio vaihtelee hieman vuodenajasta riippuen.

Esimerkiksi menneellä kesäkaudella suomalaisten keskuudessa suosiotaan kasvattivat eurooppalaisista matkakohteista Berliini, Kööpenhamina, Lontoo sekä Finnairin uusi kohde Lissabon.

– Kaukolennoissa nousussa ovat Chicago, jonne lisäsimme lentoja, sekä Delhi, Seoul ja Tokio, jonka lentojen määrää myöskin kasvatimme. Lisäksi uusi Kiinan kohteemme Nanjing houkutteli ihmisiä, Tallqvist kertoo.

San Francisco kiehtoo ja kiinnostaa

Euroopan sisällä talvella nousussa ovat olleet kesän tavoin Berliini, Lissabon ja Kööpenhamina. Myös Las Palmas kasvatti suosiotaan viime kaudella.

– Kaukokohteista suosiotaan ovat taasen kasvattaneet Dubai, New York, Turkin Gazipasa ja Miami, Tallqvist mainitsee.

Lisäksi Yhdysvaltain länsirannikko ja eritoten San Franciscon reitti ovat houkutelleet suomalaisia lentomatkoille yhä enemmän.

– San Franciscon suosion rohkaisemana avaamme keväällä 2019 uuden reitin Los Angelesiin, Tallqvist kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?