Matkat

Suurin koskaan Suomessa käynyt risteilyalus vieraili Helsingissä – tältä jättiläisen sisällä näyttää

Julkaistu:

Matkat
MSC Meraviglia on suurin Suomessa vieraillut matkustaja-alus. Suurella aluksella on suuria tiloja.
MSC Meraviglia on peräti 315 metriä pitkä, 43 metriä leveä ja 65 metriä korkea matkustaja-alus. Maailman viidenneksi suurimman aluksen matkustajat voivat valita tekemistä pitkästä listasta erilaisia palveluita ja ajanviettopaikkoja.

Jättimäisellä aluksella on muun muassa futsal-kenttä, kylpylä, 11 ravintolaa, kaksi F1-simulaattoria, kuntosali, juoksurata, teatteri, suklaabaari ja lentokonesimulaattori – sekä yli 2 200 hyttiä.

Meraviglian sisätiloissa unohtaa nopeasti kävelevänsä matkustaja-aluksella. Kaikki on ylisuurta, ja moni yksityiskohta kiiltää.
  • Katso artikkelin yllä olevalta videolta, kun ISTV kävi kuvaamassa jättiläisen kiinnittymisen laituriin aamuvarhaisella.
Esimerkiksi kolmen kannen korkuisen välimerellisen kävelykadun katossa on 18 metriä LED-valopintaa. Kävelykadun kristallirappuset maksavat puolestaan noin 3 000 euroa askelmalta. Kannella on vesipuisto ja kolme suurta vesiliukumäkeä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jos aika meinaa käydä pitkäksi, päiväohjelmaa voi täyttää ja hioa kännykkäsovelluksen sekä kosketusnäyttöjen avulla. Ruudut ohjaavat risteilykortin heilautuksen jälkeen vaikkapa lähimpään vessaan tai omaan hyttiin.

Ilta-Sanomat vieraili MSC Meraviglialla. Tältä sisällä näytti.


Lue lisää: ISTV seurasi aluksen saapumista suorassa lähetyksessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt