Nyt on överiluksusta! Onko tässä maailman upein uima-allas?

Maailman upeimpiin kuuluva uima-allas sijaitsee Marokossa.

Maailman upeimpiin uima-altaisiin kuuluva allas sijaitsee Marokossa.

Maailma on täynnä upeita hotelleja ja suorastaan unenomaisen hienoja hotellien uima-altaita.

Upper House sijaitsee Göteborgissa.

Listalle maailman upeimmista uima-altaista on päässyt muun muassa matkahakukone Momondon listaamat kahdeksan helmeä, joista Ilta-Sanomat kirjoitti aiemmin. Altaiden joukossa on yksi lähikohde: Göteborgin Upper Housen lasiuima-allas, josta avautuvat näkymät kaupungin ylle.

Marokossa sijaitsee todellinen helmi

Uima-altaista on tullut myös matkabloggaajien suosikkeja. Kuvapalvelu Instagramissa upeita uima-altaita on listattu tunnisteella #poolsofinstagram.

Yksi kuvista on ylitse muiden.

Kaikkien uimataitoisten unelmakohde sijaitsee Marokossa, Marrakechissa. Riad Yasmine -hotellin uima-allas on erityinen paitsi somehuomion, myös sen upeiden marokkolaislaattojen vuoksi. Altaan pohja hehkuu kuvissa vihreänä, mutta uima-allasalue on kaakeloitu valkoisilla, mustapilkullisilla laatoilla. Kokonaisuuden viimeistelevät trooppiset kasvit, jotka kehystävät allasaluetta.

Marokkolaishotelli ja sen uima-allas pääsivät ensimmäisen kerran otsikoihin jo muutama vuosi sitten. Se ei ollut sattumaa, sillä hotellin omistajat satsasivat sosiaalisen median strategiaan, mashable.com kertoo.

Marokkolaishotelli on tästä lähtien ollut yksi Instagramin kuvatuimmista. Kohteesta on tullut matkabloggaajien, ja muiden paratiisimatkoista haaveilevien, suosikki.

Riad Yasminen altaassa polskiminen vaatii kirjautumista sisään hotelliin.

Yö maksaa huoneesta riippuen noin sata euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?