Matkat

Haaveiletko talvesta etelän lämmössä? Tällaisen kakkoskodin saat Espanjasta kesämökin hinnalla

Julkaistu:

Espanja
Espanjassa riittää aurinkoa vuoden ympäri.
Oletko kyllästynyt pimeyteen ja paukkupakkasiin? Lähes jokainen suomalainen on joskus leikitellyt ajatuksella siitä, että voisi marraskuun myötä pakata laukkunsa ja palata vasta kun lumet ovat sulaneet.

Espanja on ollut jo vuosikymmenten ajan yksi suomalaisten suosikkikohteista, jonne myös moni on asettunut asumaan ainakin osa-aikaisesti.

Oikotie.fi-sivustolla on myynnissä liuta toinen toistaan viehättävämpiä loma-asuntoja, joista me esittelemme muutaman. Poimimme tarjonnasta kahdeksan kohdetta halvasta hulppeaan. Edullisimmat asunnot irtoavat suomalaisen kesämökin hinnalla, hulppeimpiin vaaditaan jo melko muhkeaa palkkapussia – tai jopa lottovoittoa.

Edulliset

Torrevieja, 59 995 €, 50 m²

Tämä ihastuttava kaupunkikoti on vastikään remontoitu. Asunnossa on yksi makuuhuone, olohuone avokeittiöllä sekä kylpyhuone, ja se myydään kalustettuna.
Catral, 80 000 €, 70.8 m²

Aidossa espanjalaiskylässä sijaitsevassa asunnossa riittää valoa. Siinä on kaksi makuuhuonetta ja keittiön yhteydessä pieni patio. Kalusteet kuuluvat hintaan.


Keskihintaiset

Torrevieja, 125 000 €, 95 m²

Kahdessa kerroksessa oleva kahden makuuhuoneen asunto sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä rannalta. Valoisassa ja kalustetussa huoneistossa on myös sauna!


San Roque, 171 000 €, 123 m²

Tässä kauniisti remontoidussa huoneistossa on kaksi makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Parvekkeelta avautuu kaunis maisema suoraan merelle.


Hintavat

Riviera del Sol, 345 000 €, 133 m²

Kolmen makuuhuoneen kattohuoneisto merinäköalalla sijaitsee kahdessa kerroksessa. Taloyhtiössä on kaksi uima-allasta, lastenallas sekä iso puutarha. Asunto on osittain kalustettu.


Benalmádena, 589 000 €, 171.5 m²

Kolmen makuuhuoneen kattohuoneistossa riittää tilaa ja valoa. Asunto sijaitsee viidennessä kerroksessa, josta avautuu henkeäsalpaavat maisemat suoraan Välimerelle.


Hulppeat

Marbella, 1 495 000 €, 308 m²

Ylellisessä Marbellassa on myynnissä ainutlaatuinen luksuskohde, jossa on hulppea uima-allasalue ja kaunis puutarha. Huvilassa on peräti kuusi makuuhuonetta.


Benalmádena, 3 600 000 €, 464 m²

Tähän ökyhuvilaan mahtuu seitsemän makuuhuonetta ja viisi kylpyhuonetta. Sen lisäksi siinä on oma lämmitetty allas, sauna ja autotalli kahdelle autolle.
Ilta-Sanomat ja Oikotie.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt