Tosimatkaaja valitsi maailman parhaat matkakohteet – ykkösenä tuntematon paratiisisaari - Matkat - Ilta-Sanomat

Tosimatkaaja valitsi maailman parhaat matkakohteet – ykkösenä tuntematon paratiisisaari

Australiassa sijaitseva Magnetic on maailman upein paratiisisaari heille, jotka kaipaavat rauhaa, Kendall Hill kertoo.

Julkaistu: 5.1.2018 13:29

Tosimatkaaja Kendall Hill on nähnyt maailman lukuisat turistikohteet. On kuitenkin yksi paikka, joka voittaa mennen tullen suositut paratiisit.

Unohda Malediivit tai Seychellit. Tosimatkaaja, matkatoimittaja Kendall Hill on nähnyt ne kaikki, mutta ei suinkaan hehkuta näitä paratiiseja.

On olemassa yksi saari, jossa lomatunnelmaan pääseminen onnistuu Kendallin mukaan kaikista parhaiten. Jos kaipaat lomallasi aution saaren tunnelmaa, lähde Australian Magnetic-saarelle. Magnetic sijaitsee Australian Queenslandissa, Ison valliriutan alueella.

Kohde sopii Kendallin mukaan kaikkein parhaiten niille, jotka eivät etsi lomaltaan viiden tähden lomakeskuksia tai muutakaan mahtailua. Sen sijaan tarjolla on upeita luontokokemuksia, dramaattisia maisemia ja valkohiekkaisia rantoja.

Parhaat maisemat

Kendall on valinnut listalleen myös muita suosikkejaan. Parhaimmat maisemat sijaitsevat reissaajan mielestä tietenkin Sveitsissä, joka tunnetaan niin ikään upeasta luonnostaan. On mahdotonta ottaa huonoa kuvaa maasta, joka tunnetaan Geneven kantonin viinialueista ja ja hämmästyttävistä Alpeista.

Villieläimiä bongaamaan

Jos olet luontomatkailija, joka rakastaa villieläimien bongailua, lähde safarille Intiaan, Kendall vinkkaa. Bandhavgarhin kansallispuistossa on mahdollisuus bongata bengalintiikeri, Intian kaunein villieläin.

Kansallispuisto sijaitsee Vindhyan vuorten keskellä, Umarian piirikunnassa.

Paras ruokalöytö

Vilkkaana opiskelijakaupunkina tunnettu Italian Bologna on myös ruokamatkailijan unelma. Alue tunnetaan tortelliineista, lasagnesta, balsamiviinietikasta, parmesaanijuustosta ja pasta bolognesesta. Ruokanautinnon kruunaa tietenkin se, että myös itse kaupunki on upea. Historialliset kadut ja kulttuuritarjonta tekevät visiitistä elämyksen.

Paras kaupunkikierros

Sri Lankan pääkaupunki Colombo ei ole maan kaunein turistikohde, sillä saarivaltio tunnetaan myös upeista rannoistaan ja sademetsistään.

Colombon kaupunkikierrokset ovat kuitenkin niin hyviä, että Kendall nimeää ne yhdeksi maailman parhaimmista. Colombo City Walksit vedetään paikallisen Mark Forbesin johdolla ja ne ovat samaan aikaan sekä erittäin viihdyttäviä että informatiivisia.

Lähde: news.com.au

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?