Tässä on maailman kallein hotellihuone – tätä kaikkea rahalla saa - Matkat - Ilta-Sanomat

Tässä on maailman kallein hotellihuone – tätä kaikkea rahalla saa

Maailman kallein sviitti on näkymiensä ja kokonsa puolesta vaikuttava ilmestys.

Sveitsissä sijaitseva luksussviitti maksaa liki 80 000 euroa yöltä.­

7.12.2017 11:39

Majoittuminen maailman kalleimmassa sviitissä maksaa liki 80 000 euroa yöltä. Hinta tuntuu hätkähdyttävältä, mutta mistään tavallisesta hotellihuoneesta ei olekaan kysymys.

Parvekkeelta on hulppeat näkymät Genevenjärvelle.­

Kylpyhuoneen yksityiskohtien takana on luksustuotteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut Hermès.­

Sveitsin Genevessa sijaitsevan Hotel President Wilsonin sviitti Royal Penthouse Suite on koko kerroksen laajuinen. Kahdeksannessa kerroksessa sijaitseva sviitti tarjoaa lisäksi upeat näkymät kauniin Genevejärven rannalle.

Royal Penthouse Suite on siis sekä maailman kallein että koko Euroopan suurin sviitti.

Yksi sviitin päämakuuhuoneista.­

Vieraina Bill Gates ja Rihanna

Kuuluisuus on seurannut hotellia sen alkuajoista, vuodesta 1962, lähtien. Hotellin nimi on kunnianosoitus Yhdysvaltojen entiselle presidentille Woodrow Wilsonille.

Hotel President Wilsonissa ja sen hienoimmassa sviitissä onkin aina majoittunut varakasta väkeä. Viime vuosina kuuluisan sviitin vieraita ovat olleet muun muassa Richard Branson, Rihanna ja Bill Gates.

Sviitti sijaitsee kahdeksannessa kerroksessa ja se kattaa koko kerroksen.­

Sviittiin mahtuu isompikin porukka kerralla, sillä siellä on 12 makuuhuonetta, 12 Hermésin yksityiskohdin sisustettua marmorista kylpyhuonetta, useampia ruokailutiloja ja kookas parveke.

Yksityisyydestäkin on huolehdittu, sillä huoneistossa on oma turvallisuushenkilökunta ja suoraan huoneistoon kulkeva hissi.

Majoittujat saavat tietenkin parasta palvelua. Ruoan tarjoilee henkilökohtainen kokki, ja palvelusta vastaa oma hovimestari.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?