Ylitä salainen silta, pääset uskomattomaan paikkaan – luonnon vesiliukumäki on Oahun huikein nähtävyys

Nähdäksesi tämän kauniin paikan, sinun on kuljettava salaisen sillan yli.

15.10.2017 12:07

Turistikohteet ovat täynnä huikean tunnettuja matkailunähtävyyksiä, mutta niitäkin kiinnostavimpia ovat salaiset paikat, joiden olemassaolosta kaikki eivät ole tietoisia.

Tällainen paikka on Maunawilin vesiputous ja siihen liittyvä luonnon uima-allas, Popsugar-sivusto kertoo. Häkellyttävän kaunis kohde sijaitsee Havaijilla, Oahussa. Kohde on erityinen, sillä matka sinne vaatii hieman vaivaa. Polku kulkee sademetsän läpi ja voi olla erittäin liukas sadeaikana. Ylitettävänä on myös puinen, salainen silta, joka on nähnyt jo parhaat päivänsä.

Tältä vesiputous näyttää. Uimaan hypitään korkealta. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Perillä odottaa kaunis vesiputous, uima-alue ja mutaiset kalliot, joiden päältä hurjimmat hyppivät veteen. Varovaisuuteen on syytä, sillä hyppymatka on kymmenen metriä.

Paikalla voi tämän Instagram-käyttäjän mukaan myös liukua luonnon omaa vesiliukumäkeä pitkin.

Voit katsoa kuvan myös täältä!

Vesikouru on huvittelijoiden paikka

Kyseessä ei ole ainoa Havaijin huikeista vesiliuista.

Instagram-käyttäjät tuntevat myös keskellä Waipion laaksoa sijaitsevan vesikourun, joka rakennettiin aikoinaan sokeriruo´n kuljettamista varten, mutta joka on nykyään turistien huvittelukäytössä.

Voit katsoa kuvan myös täältä!

Tähän paikkaan eivät muut kuin hurjapäät eksy. Liuku on nimittäin kymmenen metrin pituinen ja tarjoaa liukujille mahtavat vauhdit.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?