Matkat

Skotlanti on luontomatkailijan unelma – kuvat kuin satukirjasta

Julkaistu:

Matkat
Aina ei tarvitse matkustaa kauas nähdäkseen jotakin satumaisen kaunista. Nämä kuvat nähtyäsi haluat varmasti lähteä Skotlantiin.
Glenn Brittle on kapea laakso Skye-saaren eteläosassa, lähellä Carbostin kylää. Laakso sijaitsee vihreiden kukkuloiden, jyrkkien vuorien ja virtaavan veden kohtauspaikassa.

Brittle-joen vedet virtaavat Fairy Pools -nimellä tunnetuille ulkoaltaille ja vesiputouksille. Eteerisestä näystään tunnettu paikka on turistien suosiossa.

Matkailijoiden Instagram-kuvat paikalta ovat kuin suoraan satukirjasta. Kristallinkirkkaat vedet houkuttelevat ihmisiä myös uimaan.Voit katsoa kuvan myös täältä!Voit katsoa kuvan myös täältä!Voit katsoa kuvan myös täältä!

Luontomatkailijan unelmakohde

Skotlannin matkailuvaltti on kaunis luonto. Maassa sijaitsee yksi Euroopan houkuttelevimmista vaelluksista, West Highland Way. Tarjolla on vaakasuoraa sateen räimettä ja auringon pimentäviä mäkäräisparvia, ylämaan aukeita, merenrannan vuonoja, ajatuksia tuulettavaa raikkautta sekä seikkailuromantiikkaa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myös legenda Loch Nessin hirviöstä on Skotlannista. Nykykansanperinteen mukaan Loch Nessin järvihirviö on tunnistamatonta lajia edustava suuri eläin, joka elää Loch Ness -järvessä. Nykyään hirviötä voi etsiä vaikkapa Googlen Street View -sovelluksella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt