Nämä ovat ensi talven suosituimmat matkakohteet – mukana uusi aurinkovarma nousija

Talven lomia varataan nyt vauhdilla, matkatoimistot kertovat. Ensi talven suosikkikohteet löytyvät Kanariansaarilta ja Thaimaasta.

Suomalaiset ovat varanneet matkoja ensi talveksi niin suosikkikohteisiin kuin uusiin suosikkipaikkoihin, kuten Gambiaan.

5.7.2017 12:36

Perinteisten suosikkikohteiden, kuten Gran Canarian ja Phuketin rinnalle on tullut myös uusia nousijoita. Tjäreborgin viestintäpäällikkö Joonas Halla kertoo, että aurinkovarma Gambia on alkanut kiinnostaa suomalaisia.

– Suosioon vaikuttaa myös lyhyt lentomatka, Halla kertoo Ilta-Sanomille.

Aurinkomatkojen mukaan ikisuosikkien rinnalla suomalaisia kiinnostavat nyt myös Meksikon Puerto Vallartan alue ja Arabiemiirikuntien Ajman ja Fujairah.

Muutoin ensi talven suosikkilista näyttää klassiselta. Suomalaiset ovat varanneet matkoja muun muassa Teneriffalle, Krabille ja Lanzarotelle, TUI Finland kertoo tiedotteessa.

Gran Canaria kuuluu suomalaisten talvilomasuoskkeihin.

Sekä Tjäreborg että TUI Finland arvioivat, että kylmät kesäsäät ovat saaneet suomalaiset varaamaan matkoja innokkaasti. TUI Finland kertoo tiedotteessa, että lomavarauksia on tehty lähes 20 prosenttia enemmän kuin viime vuonna vastaavaan aikaan. Ensi talvelle perheet ovat varanneet matkoja etenkin lähikohteisiin, ja ilman lapsia matkustavat puolestaan hieman enemmän kaukokohteisiin, TUI kertoo.

Näihin kohteisiin suomalaiset matkustavat ensi talvena:

Tjäreborg:

1. Gran Canaria

2. Teneriffa

3. Phuket, Thaimaa

4. Krabi, Thaimaa

TUI Finland:

1. Gran Canaria

2. Teneriffa

3. Phuket, Thaimaa

4. Krabi, Thaimaa

5. Lanzarote

6. Meksiko

Aurinkomatkat:

1. Kanariansaaret

2. Vietnam

3. Meksiko

4. Arabiemiirikunnat, Ajman, Fujairah ja Dubai

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?