Tässä on maailman hulppein jahti – 156 metriä täyttä luksusta

Julkaistu:

Venäläismiljonääri Alisher Usmanoville rakennettu Dilbar on valittu Vuoden moottorijahdiksi.
Maailman hulppeimpia huvijahteja arvioiva The World Superyacht Awards 2017 järjestettiin viime viikonloppuna Italiassa, Firenzessä.

Raati laittoi järjestykseen maailman upeimmat, viime vuonna käyttöön otetut, huvijahdit. Vuoden moottorijahdiksi valittiin venäläiselle miljonäärille Alisher Usmanoville rakennettu Dilbar, joka luovutettiin Usmanoville vuoden 2016 toukokuussa.Tältä näyttää Vuoden moottorijahti. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Arviolta 432 miljoonan euron arvoinen Dilbar on bruttovetoisuudella mitattuna maailman suurin moottorijahti. Bruttovetoisuus tarkoittaa aluksen kokonaisvetoisuutta, ja se käsittää käytännössä koko aluksen tilavuuden.Voit katsoa kuvan myös täältä!

Dilbar on toki myös näyttävän pituinen, 156 metriä. Kyseessä on maailman neljänneksi pisin huvijahti.Voit katsoa kuvan myös täältä!

Alus on täyttä luksusta. Jokainen yksityiskohta on tehty äärimmäisen laadukkaasti, tuomarit kehuivat. Jahdilta löytyy muun muassa maailman suurin huvijahtiin rakennettu, 180 kuutiometrin uima-allas.

Helikoptereiden laskeutumisalustoja huvijahdilla on kaksi.

Lähteet: boatinternational.com, superyach.com, Daily Mail