Tältä näyttää Silja Symphonyn uusi Muumi-hytti – Haisuli löytyy hauskasta paikasta

IS tutustui uuteen muumibrändättyyn A-hyttiin, joka valmistui vastikään Silja Symphonylle. Muumihytit ovat varsinkin aasialaisten suuressa suosiossa.

12.5.2017 13:38

Vuoden 2018 loppuun mennessä kaikki 1700 perushyttiä uudistetaan Helsingin ja Tukholman väliä liikennöivillä Silja Serenadella ja Silja Symphonylla. Molemmat laivat saavat kuluvan toukokuun aikana yhteensä 18 muumibrändättyä A-luokan hyttiä, jotka on tarkoitettu kolmelle hengelle.

3–5 matkustajalle tarkoitettua Muumi-perhehyttejä on yhteensä 10.

Tältä näyttää Muumi-perhehytti.

– Olemme ajatelleet aika paljon kiinalaisia, japanilaisia ja korealaisia turisteja, joita tulee todella paljon ensi kesänä, Silja Symphonyn hotellipäällikkö Pekka Sirén kertoo.

Hytissä on hauskoja yksityiskohtia Muumilaaksosta. Sirén huomauttaa punavalkoraidallisten verhojen saaneen mallia Muumimamman essusta. Muumiaiheisia teippauksia on pitkin hyttiä. Kun kurkottaa aivan lattian rajaan ja ottaa roskiksen ja rahin pois, silmille hyppää Haisuli.

Muumi-hytit on tehty erityisesti aasialaisia Muumi-faneja silmällä pitäen, mutta ilahduttavat ne toki myös suomalaisia risteilymatkustajia.

Silja Line on tehnyt yhteistyötä Muumien kanssa vuodesta 2001. Muumi-hytit ovat tuorein askel. Muumi-brändistä ollaan hyvin tarkkoja.

– Muumi ei saa esimerkiksi olla samassa kuvassa meidän maskotin tai muiden maskottien kanssa. He ovat todella tarkkoja siitä, mutta täällä se on toiminut hyvin. Muumi on oikeastaan meidän päämaskottimme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?