Pariskunta jätti toimistotyönsä ja asuu nyt hippipakussa – tienaavat elämällä unelmaelämää

Emily ja Corey viettävät unelmaelämää. Pariskunta matkustaa ympäri Amerikkaa hippipakulla. Kaiken lisäksi heille maksetaan siitä.

Paketti- tai matkailuautolla matkailusta on tullut vapaudenkaipuisten unelmien matkustusmuoto.

20.4.2017 15:59

Kuvapalvelu Instagramiin on ladattu viime aikoina reilusti kuvia hashtagilla #vanlife. Paketti- tai matkailuautolla reissaamisesta onkin tullut vapaudenkaipuisten matkaajien suosikki. Osa boheemiin matkatyyliin ihastuneista on jättänyt päivätyönsä kokonaan.

Ilta-Sanomat kertoi alkuvuodesta suomalaisesta Laurasta ja hänen espanjalaisesta miehestään Eugeniosta, jotka kiertävät maailmaa matkailuautolla – kun töiltään ehtivät.

Tavallinen työelämä ei sopinut

Joillekin matkailuautossa eläminen on myös työ. Yhdysvalloista kotoisin olevat Emily King ja Corey Smith ovat esimerkki pariskunnasta, joita somekansa seuraa aktiivisesti. Vanhalla hippipakulla ympäri Amerikkaa matkustavan parin elämästä ovat kiinnostuneet myös mainostajat, jotka maksavat näkyvyydestä parin somekanavissa.

Pariskunnan näkemys Nevadasta. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Raha ei matkalle heitä kuitenkaan motivoinut.

– Halusimme vaihtaa tavaran kokemuksiin ja elää elämäämme itseämme varten, pariskunta kertoo ambitious.comin haastattelussa.

Lisäksi pariskunta halusi nähdä maailmaa ja irtautua yhdeksästä viiteen -työstä.

Erityisesti Emily kertoo olleensa toimistotöissä erittäin stressaantunut. Kun jooga ja lääkärillä ravaaminenkaan eivät auttaneet pahaan oloon, Emily irtisanoutui.

Uudet ystävät ovat matkailun suola. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Vuonna 2013 pariskunta hyppäsi autoonsa ja lähti matkalle, joka jatkuu yhä. Rahaa näyttävä pari saa paitsi mainostajilta, myös perustamansa Where´s my office now –sivuston kautta. Matkaileva pari neuvoo muita liikkuvasta elämästä haaveilevia tai matkalla jo olevia.

Pariskunta onkin saanut kritiikkiä siitä, että he samaan aikaan mainostavat materiasta vapaata elämäntyyliään ja ottavat rahaa vastaan mainostajilta, jotka yrittävät myydä meille lisää turhuuksia.

Pariskunta on huomannut, että Instagramissa paljas pinta kerää paljon tykkäyksiä. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Emily ja Corey kuitenkin muistuttavat, että he tekevät yhteistyötä vain brändien kanssa, joihin uskovat. Näiden joukossa on niin superfoodia myyvä yritys kuin ekohammastahnamerkki.

Matkakohde päätetään surffiaaltojen mukaan

Corey aamukahvilla. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Vuosien aikana pariskunta on kiertänyt ympäri Amerikkaa ja nähnyt 48 eri osavaltiota. Työnteon lomassa heillä on onneksi aikaa nauttia myös tärkeimmästä, eli vapaudesta. Matka viekin usein sinne, missä Emily ja Corey voivat harrastaa suosikkilajejaan surffausta ja maastopyöräilyä.

Lähteet: ambitious.com, menshealth.com, newyorker.com, jalopnik.com

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?