Espanjan Salou on hieno matkakohde koko perheelle: ”Mummo otti elämästään kaiken irti”

Espanjassa sijaitseva Salou on lomakohde, jossa viihtyvät niin lapset kuin varttuneemmat, Ilta-Sanomien matka-aiheiseen kyselyyn vastannut lukija kertoo.

PortAventuran teemapuisto oli Ilta-Sanomien lukijoiden mieleen.

16.1.2017 17:19

Ilta-Sanomat kyseli lukijoiltaan, mikä matkakohde on tehnyt heihin vaikutuksen.

Nimimerkillä Vaihe kirjoittanut lukija kertoi, että Espanjassa sijaitseva Salou täytti toiveet. Turkoosi merivesi, upeat hienohiekkaiset rannat ja sosiaaliset ihmiset jäivät matkasta päällimmäisenä mieleen.

Mummo otti elämästään kaiken irti

Salou sijaitsee Espanjassa lähellä Barcelonaa. Rantakohde on koti noin 30 000 paikalliselle. Väkimäärä kasvaa keväisin, kun turistit saapuvat Salouhun.

Saloun merenranta saa kiitosta Ilta-Sanomien lukijalta.

Kohde on hyvä matkakohde koko perheelle, sillä tekemistä löytyy kaiken ikäisille.

– Saloussa on mahdollisuus lepoon luonnon kauneudesta nauttien. Portaventuran vesi- ja huvipuistosta löytyi sitä vastoin extreme-henkeä sitä kaipaaville, Vaihe kirjoittaa.

Koko perheen voimin Saloussa ollut lukija kertoo, että matka oli monenikäisen mieleen.

– Hauskin sattumus oli se, kun me aikuiset menimme viinitilaretkelle. Nuorehko mummi jäi lasten kanssa viettämään rantapäivää. Porukka vuokrasi liukumäellisen polkuveneen. Huimapäämummo laski mäkeä lähes tukehtumiseen asti polskien. Lapset polkivat vuoroin mummolle liukumäkikyytiä. Mummo otti elämästään kaiken irti menemällä myös huvipuistossa hurjimpiin laitteisiin. Mennessään hän hihkaisi, että tämä on sitä elämää.

3 suositusta Salouhun:

1. PortAventuran teemapuisto

– Molempiin kannattaa varata 1-2 päivää.

Teemapuisto oli myös mummon mieleen.

2. Saloun merenranta

– Hiekka on silkkisen hienoa ja rantaviiva pitkä.

3. H10 Salauris Palace

– Hotelli, jonne tulee iltaisin muista hotelleista suomalaisia iltaohjelmaa kuuntelemaan. He kehuivat paikallista ilmapiiriä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?