Mallorca lumosi suomalaisnaisen: ”Sää oli trooppisen kuuma, miehet komeampia kuin elokuvissa”

Julkaistu:

Mallorca
Tavanomaisenkin kuuloinen matkakohde voi olla todellinen helmi. Tätä mieltä on kyselyymme vastannut Zelda, joka matkusti Mallorcalle – ja rakastui ikihyviksi.
Mallorca tunnetaan niin upeista rannoistaan kuin keskiaikaisista kujistaan. Mallorcan miehet, auringonlasku ja upea rantaviiva tekivät vaikutuksen myös suomalaisnaiseen, joka vieraili Mallorcan El Arenalissa.

Nimimerkillä Zelda matkakyselyymme vastannut nainen kertoo kokemuksistaan, jota hän ei vieläkään usko todeksi.

– Sää oli trooppisen kuuma koko viikon. Aurinko porotti ja juomat olivat halpoja. Kuljin katuja onnellisena ja kuuntelin ympäröivää espanjalaista elämäntyyliä ja flamencoa, nainen muistelee.


Ympärillä oleva kauneus teki Zeldaan niin suuren vaikutuksen, että eräänä iltana Espanjassa hänen silmiinsä nousivat kyyneleet.

– Aurinko oli laskemassa ja nautin elämästä.

Auringon noustessa omiin hotelleihin

Oman jännityksensä lomaan toivat myös miehet, jotka ottivat innokkaasti kontaktia tuolloin 21-vuotiaaseen suomalaisnaiseen.

– Nautin siitä kuinka paikalliset ihastelivat Pohjoismaisia piirteitäni. Illat kuluivat erään ihanan ja komean ranskalaismiehen kanssa, jonka kanssa tapasimme kadulla kun hän tuli kehumaan minua kauniiksi.

Kohtalokkaan illan jälkeen pari tapasi joka ilta samassa paikassa ja juhli aamuun saakka.

– Katselimme auringonlaskua, nautimme juomia, uimme meressä ja kävelimme auringon noustessa omiin hotelleihimme nukkumaan. Kaikki oli täydellistä.


Mallorca lumosi Zeldan niin, että ensi kesänä nainen matkustaa sinne uudestaan.

– En malta odottaa. Mallorca saa minut tuntemaan itseni nuoreksi ja onnelliseksi. Sanonko sen vielä kerran: minä rakastan Mallorcaa!

Zeldan 3 matkasuositusta Mallorcalle:

1. Playa de Palma

2. Palma de Mallorcan keskusta

3. Marineland Mallorca (delfiinipuisto)

Onko sinulla mielessäsi ikimuistoinen matkakohde? Kerro ja jaa matkakohdevinkkisi Ilta-Sanomille!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt