Jaakko, 38, varoittaa hotellisuosituksista: ”Sänky oli kivikova ja ikkunasta avautui näkymä roskaläjään”

Julkaistu:

Hotelli
Kaverin neuvoa ei aina kannata kuunnella, suomalaismatkailijat paljastavat.
Hyvän hotellin löytäminen on useimpien matkailijoiden tavoitteena. Omat kriteerit täyttävän majoituspaikan valinnassa auttavat niin kansainvälinen tähtiluokitus kuin vertaisarvioiden, kuten Tripadvisorin lukeminen.

Jotkut kuuntelevat hotellisuosituksissaan myös ystäviään. Parhaimmassa tapauksessa ystävän neuvo on korvaamaton. Mutta aina ei mene putkeen.

Suomalaiset kertovat tapauksista, jossa kaverin neuvoa ei olisi kannattanut kuunnella.

Jaakko, 38, varoittaa, että hotellisuosituksia ei koskaan tulisi ottaa vastaan ystävältä.

– Sillä eri ihmisten tarpeet ovat yksilöllisiä. Itse seurasimme kerran Ateenassa sangen boheemien opiskelukavereidemme ehdotusta, kun itse taas olemme erittäin mukavuudenhaluisia. Päädyimme hotelliin, jonka käytävältä kantautui aamuyöllä kattilankansien yhteen paukuttamista muistuttava ääni. Sänky oli kivikova ja ikkunasta avautui näkymä roskaläjään. Mutta halpaa oli!


Myös Annamari, 41, joutui Phuketissa pettymään, koska oli kuunnellut sukulaisien neuvoja.

– Sukulaisemme halusivat meidät samaan hotelliin heidän kanssaan Phuketissa. Oli kuulemma monilta matkoilta tuttu luottovalinta. Päädyimme sinne, mutta vaihdoimme majapaikkaa jo toisen yön jälkeen. Hotellin vieressä oli nimittäin valtaisa rakennustyömaa, josta kantautui loputtomasti melua ja pölyä.

Katri, 48, viisastui vahingosta. Hotellivalinta meni kuitenkin naisen omaan piikkiin.

– Saimme Eilatissa ihanan huoneen, josta avautui merinäköala. Rantabulevardi oli suoraan edessämme. Illalla se kuitenkin muuttui diskomusiikkia jumputtavaksi riemuliiteriksi, emmekä nukkuneet silmäystäkään. Siirryimme ilomielin sisäpihan puolelle, vaikka näkymät siellä avautuivatkin parkkipaikalle.

Oletko sinä valinnut hotellin väärin? Kerro kokemuksesi!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt