Amerikkalaislehti mainostaa Suomea introverteille – ei pelkoa ei-toivotusta small talkista - Matkat - Ilta-Sanomat

Amerikkalaislehti mainostaa Suomea introverteille – ei pelkoa ei-toivotusta small talkista

Introvertin paratiisi löytyy Suomesta, uutisoi amerikkalaislehti – vaikka suomalaisillehan tämä ei ole mikään uutinen.

Helsinki on introvertin unelmakohde, amerikkalaislehti hehkuttaa.

12.12.2016 19:00

Ahdistavatko suuret ihmislaumat ja ruuhkaiset hotellit? Saatat olla introvertti. Amerikkalaislehti Huffington Post kertoo, mitkä matkakohteet sopivat parhaiten introverteille. Esittelemme niistä seitsemän. Loput kohteet voit lukea täältä!

1. Glastonbury, Englanti

Glastonbury ei ensi kuulemalta kuulosta introvertin unelmakohteelta, tunnetaanhan paikka myös maailman suurimmasta ulkoilmafestivaalistaan.

Festivaalihumun ulkopuolella paikka on kuitenkin introverttien unelmakohde, sillä kaupungissa järjestetään nimenomaan introverteille suunnattuja kierroksia. Kierroksia järjestävä Lisa Avebury kertoo Huffington Postin haastattelussa, että Glastonburyn linnat, rauniot, muinaismuistomerkit ja luontokohteet saavat introvertin mielikuvituksen laukkaamaan.

2. Tulum, Meksiko

Meksikossa sijaitseva rantakohde Tulum tunnetaan joogaretriiteistään, surffausleireistään ja seesteisestä tunnelmastaan. Introvertille paikka sopii myös siitä syystä, että se ei ole täyteen ahdettu.

Tulum on joogaajien suosiossa.

3. Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreitti, Espanja/Ranska

Pyhän Jaakobin pyhiinvaellusreitti on merkittävä pyhiinvaellusreitti Santiago de Compostelan katedraaliin. Reitti ei tosin ole mikään yksittäinen tie. Siksi voidaan katsoa mikä tahansa useista pyhiinvaellusreiteistä Santiago de Compostelaan.

Reitillä voi viettää muutaman päivän tai kävellä koko reitin viidessä viikossa. Jotkut viettävät reitillä muutaman kuukauden. Maaseutu on reitillä uskomattoman kaunis. Tällä matkalla on täysin hyväksyttyä olla omissa oloissaan.

4. Helsinki, Suomi

Suomalaiset ovat tunnettuja introverttiydestään, amerikkalaislehti julistaa. Helsingin museoissa, puistoissa tai nähtävyyksillä matkailija voi vierailla ilman pelkoa siitä, että joutuu harrastamaan ei-toivottua small talkia, Huffington Post kirjoittaa.

5. Oregonin rannikko, Yhdysvallat

Oregonin rannikolla riittää kaunista katseltavaa.

Yhdysvaltojen länsirannikolla sijaitseva Oregon ja sen rannikko on täynnä introvertin unelmakohteita: rannat ovat upeita, auringonlaskut kauniita ja patikointireittejä riittää.

6. Flamands Beach, Saint-Barthélemy

Saint-Barthélemy on saari Karibianmerellä. Siellä sijaitseva Flamands Beach sopii täydellisesti yksinoloon. Alueen upeat hotellit ja rauhalliset rantakävelyt tarjoavat introvertille silmänruokaa ja tekemistä.

7. Bled, Slovenia

Slovenian Bled on sekä paikallisten että turistien suosiossa. Liikaa siellä ei kuitenkaan ole porukkaa, joten kohde sopii introverteille.

Slovenian Bled on sekä paikallisten että turistien suosiossa. Luoteis-Sloveniassa sijaitsevan kaupungin tunnettuja nähtävyyksiä ovat entinen kuninkaan huvilinna sekä jäätikköjärvi. Introvertille kaunis paikka sopii, sillä vaikka alue on suosittu, siellä ei ole liikaa väkeä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?