Tästä upeasta uima-altaasta tuli somen suosikki – taustalla erikoinen kohu

Marokon Marrakechissa sijaitseva uima-allas on saanut useat sosiaalisen median vaikuttajat kameran ääreen.

28.11.2016 13:05

Onko sinulle viime aikoina syntynyt kasvava halu vierailla Marokossa? Syynä saattavat olla Instagramin kuvavirtaan tulvivat upeat Marokko-kuvat.

Yksi kuva maasta on ylitse muiden: upeaa uima-allasta Marrakechissa haluavat kuvata nyt kaikki, Daily Mail kertoo.

Instagramin kuvatuin uima-allas sijaitsee seitsemän makuuhuoneen majoituspaikassa Riad Yasminessa Marrakechissa, jonne suuntaavat nyt erityisesti matkabloggaajat. Paikka avattiin vuonna 2002 ja sitä pitää ranskalaispariskunta Gabriel Paris ja Alice Tassery. Pariskunta uskoo, että kohde on noussut sosiaalisen median suosikiksi sen tähden, että paikka on rentouttava, rauhallinen ja ”zen”.

– Uima-altaassa oleva symboli esittää berbereiden symbolia, joka tarkoittaa vapaata miestä, maata ja kieltä, Tassery kommentoi Daily Mailille.

Berberit ovat tunnetuista Pohjois-Afrikan kansoista kaikkein vanhimpia.

Lauren Bullen eli Instagramissa gypsea_lust julkaisi kuvan uima-altaasta aiemmin tässä kuussa. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Uima-allas esitetään somessa usein ylhäältä alas kuvattuna. Voit katsoa Victor Nguyenin taidonnäytteen myös täältä!

Uima-altaassa on berbereiden symboli. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Tässä kuussa uima-allas oli myös some-kiistan kohteena, kun bloggaaja Lauren Bullen syytti toista naista, Diana Alexaa siitä, että tämä kopioi häntä, Daily Mail kertoo. Alexa oli julkaissut aivan Bullenin kuvaa muistuttavan kuvan uima-altaalta.

Australialainen Bullen myös väitti, että Alexa itseasiassa seuraa häntä ympäri maailmaa ja julkaisee somessa samanlaisia kuvia kuin hän.

Monet tiedotusvälineet nielaisivat koukun ja julkaisivat tarinan, kunnes paljastui että kysymys oli matkabloggaajan pr-tempusta. Sittemmin myös Alexan Instagram-tili on kadonnut.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?