Australialaisella matkabloggaajalla 0,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa – esittelee tuoreissa kuvissa häkellyttävän kauniita kuvia Suomesta - Matkat - Ilta-Sanomat

Australialaisella matkabloggaajalla 0,5 miljoonaa Instagram-seuraajaa – esittelee tuoreissa kuvissa häkellyttävän kauniita kuvia Suomesta

Australialainen matkabloggaaja on vanginnut Instagram-kuviinsa uskomattoman kauniita kuvia Suomesta.

17.10.2016 19:01

Tara Milk Tea –blogia kirjoittava Tara Whiteman näyttää elävän unelmaelämää: vielä kaksi viikkoa sitten design-opiskelijaksi itsensä esittelevä nainen oli kuvien perusteella Lontoossa ja nyt hän jo vierailee Suomessa.

Ja minkälaisia kuvia bloggaajan Suomi-kuvat ovatkaan! Ne ovat niin upeita, että henki melkein salpautuu. Kuviin on ikuistettu niin syksyisen Suomen kauneus kuin ajankohtaiset tapahtumatkin.

Tara Whitemanin Instagram-kuvat ovat vaikuttavia. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Syksyinen Suomi näyttää Tara Whitemanin kuvissa upealta.Voit katsoa kuvan myös täältä!

Yhdessä kuvassa Whiteman pyöräilee kaikissa ruskan väreissä välkehtivän lehtimeren keskellä, toisessa hän on kohdentanut kameransa pyörän korissa olevaan kukka-asetelmaan.

Bloggaaja vieraili myös Yayoi Kusaman näyttelyssä. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Tämä kuva on napattu Nuuksion poropuistosta. Voit katsoa kuvan myös täältä!

Kuvaajalahjakkuus on vieraillut Suomen matkansa aikana myös Nuuksion poropuistossa ja Helsingin taidemuseon Hamin Yayoi Kusama: In Infinity -näyttelyssä.

Whiteman asuu Sydnessä, mutta vapaa-ajallaan, jota näyttää olevan runsaasti, nainen matkustaa aktiivisesti ympäri maailmaa. Matkakokemuksiaan hän jakaa Tara Milk Tea –blogissa, Instagramissa ja Facebookissa.

Suomesta ei blogissa kuitenkaan ole vielä mainintaa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?