Bloggaaja-Tiian 5 matkavinkkiä Tukholmaan: ”Mall of Scandinavia on shoppailijan paratiisi” - Matkat - Ilta-Sanomat

Bloggaaja-Tiian 5 matkavinkkiä Tukholmaan: ”Mall of Scandinavia on shoppailijan paratiisi”

Suomalaisten suosikkimatkakohde Tukholma on täynnä hyviä ravintoloita ja piilotettuja matkailuhelmiä. Plunge by Tiia -bloggaaja kertoo matkavinkit kaupunkiin.

Djurgården on kaunis ja vehreä saari aivan Tukholman keskustan tuntumassa. Bloggaaja suosittelee sinne pyöräretkeä.­

24.8.2016 7:01

Tukholmassa asuva Tiia Willman on Plunge by Tiia -blogista tuttu kirjoittaja ja ruotsalaisen yrityksen markkinointiosastolla työskentelevä suomalaisnainen, joka rakastaa uutta kotikaupunkiaan.

– Tukholma on aina ollut yksi lempikaupungeistani. Vaikka muutinkin tänne avopuolisoni työn perässä, otin muuttouutisen iloisesti vastaan, kaupungissa jo viisi vuotta asunut Willman kertoo.

Vanadislunden-puistosta on hyvät näkymät kaupungin yli.­

Valokuvausta ja kirjoittamista harrastava nainen nostaa kaupungin vahvuudeksi erityisesti loputtoman ravintolavalikoiman.

– Lempiravintoloitani ovat esimerkiksi Svenska Hamburgerköket, Aqui Tapas & Bar ja Koh Phangan. Viimeiseksi mainittu ravintola on onnistunut luomaan aidon thaimaalaisen tunnelman jouluvaloineen ja tuktukeineen keskelle Tukholmaa, bloggaaja kertoo.

Vasastanista löytyy muun muassa paljon mielenkiintoisia putiikkeja.­

Södermalmin ravintolatarjonta on runsas.­

Turisteja Willman suosittelee tutustumaan paitsi kaupungin ravintolatarjontaan, myös lähtemään rohkeasti pääkatujen ja turistialueiden ulkopuolelle.

– Vasastanista ja Södermalmin pikkukaduilta löytyvät mielenkiintoisimmat putiikit ja parhaimmat ravintolat. Jos hankkii päivälipun julkiseen liikenteeseen, kannattaa suunnata esimerkiksi Kungsholmenille. Siellä illallisen voi nauttia meren äärellä auringonlaskua ihastellen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?