Finnair valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi – tässä ovat maailman parhaat lentoyhtiöt - Matkat - Ilta-Sanomat

Finnair valittiin Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi – tässä ovat maailman parhaat lentoyhtiöt

Finnairin Airbus A350 -kone 11. lokakuuta 2015 Hampurissa.

Julkaistu: 13.7.2016 0:42

Skytrax World Airlines Awards -palkinnot jaetaan matkustajien vastausten perusteella.

Lentomatkustajat ovat valinneet Finnairin jälleen Pohjois-Euroopan parhaaksi lentoyhtiöksi. Tunnustus on suomalaisyhtiölle jo seitsemäs peräjälkeen.

– Olemme ylpeitä tästä tunnustuksesta, jonka asiakkaamme ovat meille antaneet. Palkinto osoittaa, että asiakkaamme arvostavat niitä asioita, joihin palvelumme pohjautuu: luotettavuutta, aitoutta ja pohjoismaista tyyliä, Finnairin asiakaskokemuksen kehittämisestä vastaava johtaja Piia Karhu kertoo tiedotteessa.

– Henkilöstömme kaikkialla Finnairissa tekee erinomaista työtä niin Euroopassa kuin Euroopan ja Aasian välillä matkustavien asiakkaidemme palvelemiseksi.

Skytrax World Airline Awards -palkinnot jaettiin Skytraxin puolueettoman kyselyn tulosten perusteella. Vastauksensa antoi noin 19 miljoonaa henkilöä yli sadasta maasta.

Maailman parhaaksi lentoyhtiöksi valittiin Emirates, jolle ykkössija oli kaikkien aikojen neljäs. Seuraavat sijat menivät Qatar Airwaysille ja Singapore Airlinesille.

#Skytrax nimesi Finnairin Pohjois-Euroopan parhaaksi #lentoyhtiö'ksi 7. kerran peräkkäin! https://t.co/MdvsM7moqu pic.twitter.com/BAvxsBJnhM— Finnair (@FinnairSuomi) July 12, 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?