Lentoemännän outo poistuminen lentokoneesta kummastuttaa Yhdysvalloissa – harkittu liike? - Matkat - Ilta-Sanomat

Lentoemännän outo poistuminen lentokoneesta kummastuttaa Yhdysvalloissa – harkittu liike?

Lentoemäntä poistui Houstoniin laskeutuneelta United Airlinesin lennolta 1246 pikavauhtia maanantaina. Hänet on hyllytetty työtehtävistä.

Syytä lentoemännän ”pikapoistumiseen” United Airlinesin lennolta Houstoniin ei ole kerrottu. Kuvituskuva.

6.4.2016 9:13

George Bushin kansainvälisellä lentoasemalla nähtiin maanantaina outo tapahtuma, kun United Airlinesille työskennellyt lentoemäntä poistui kentälle laskeutuneesta matkustajakoneesta hätäpoistumistietä.

Paikallisen KPRC-televisiokanavan mukaan lentokone oli juuri pysähtynyt tuloportilleen, kun lentoemäntä avasi matkustamon etuosassa sijaitsevan sivuoven, ja laukaisi hätäevakuointiin tarkoitetun liukumäen, jota pitkin hän laski pois koneesta. Ennen liukumäkeen hyppäämistä lentoemäntä heitti matkatavaransa koneesta ulos.

KPRC on julkaissut lentoemännän ”pikapoistumisesta” videon, jonka voi katsoa täältä.

Viewer photo of #united plane w/emergency slide deployed @ #iah. @jacelarson live #KPRC2 @ 4 https://t.co/cZxZe4Tu5t pic.twitter.com/6FGTDWh3FG— KPRC 2 Houston (@KPRC2) 4. huhtikuuta 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit tutustua siihen tästä linkistä.

Sacramentosta Houstoniin lentäneessä koneessa oli tapahtumahetkellä 159 matkustajaa ja kuusi miehistön jäsentä. Sattumuksen kohteena ollut Boeing 737-900 jouduttiin vetämään liikenteestä huollon ajaksi.

Uutistoimisto Reutersin haastattelema United Airlinesin tiedottaja Charlie Hobart kertoi tiistaina uskovansa, että lentoemäntä laukaisi hätäevakuointiin tarkoitetun liukumäen tieten tahtoen.

Tietoiseen toimintaan viittaa myös se, että KPRC uutisoi lentoemännän napanneen maahan viskaamansa laukun mukaansa ja kävelleen tiehensä lentokoneen luota.

United Airlines on ollut yhteydessä oudon poistumisen työpaikaltaan tehneeseen lentoemäntään, mutta syytä tämän käytökselle ei ole ainakaan vielä kerrottu. Uutistoimisto Reutersin mukaan lentoemäntä on hyllytetty työtehtävistään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?