Huippumalli Saimi Hoyerin uusi ura: ryhtyy hotelliyrittäjäksi!

Julkaistu:

saimi hoyer
Entinen huippumalli, tv-kasvo ja kirjoittaja Saimi Hoyer on lähtenyt uudelle uralla. Hoyer lähtee hotelliyrittäjäksi.
Hoyer luotsaa Punkaharjun Valtionhotellia, joka on Suomen vanhimpia majoitusliikkeitä. Kukoistuskautenaan kyseessä oli yksi Suomen suosituimmista matkailukohteista.

Punkaharjun Valtionhotelli sijaitsee 25 kilometriä Savolinnan keskustasta. Kesällä 2016 Hotelli Punkaharjussa on käytössä yli 30 majoitushuonetta.

Talven ja kevään aikana rakennukset sekä pihapiiri kunnostetaan. Majoitus- ja ravintolatoiminta käynnistyy kesäkuussa 2016 Hotelli Punkaharju -nimellä.

– Saimaan ja Punkaharjun seutu on yksi Suomen vaikuttavimpia matkailukohteita. Tulemme tarjoamaan niin koti- kuin ulkomaisille matkailijoille ikimuistoisia elämyksiä ainutlaatuisessa ympäristössä. Me luotamme vahvasti luonnon vetovoimaan, Saimi Hoyer kertoo.

Päärakennus vuodelta 1845

Tammikuussa 2016 Kiinteistöosakeyhtiö Punkaharjun Valtionhotelli siirtyy uuteen omistukseen työeläkeyhtiö Elon myydessä kokonaisuuden Saimi ja Thomas Hoyerin sekä Janne Leinosen perustamalle Punkaharjun Luontomatkailu Oy:lle.


Kauppaan sisältyy intendentti E.B. Lohrmannin suunnittelema 1845 rakennettu hotellin päärakennus, vuonna 1898 valmistunut Sebastian Gripenbergin suunnittelema Keisarinnan huvila, pihapiirin 1896 valmistunut asuin- ja talousrakennus ja viinikellari, 1910 valmistunut hirsinen rantasauna sekä 15 kpl rannan välittömässä läheisyydessä sijaitsevaa metsämajaa.

Jälleen työkunnossa

Kyseessä on elämänmuutos, sillä Hoyer kärsi joitakin vuosia sitten terveysvaikeuksista, ja kuntoutui vähitellen.

– Silloin tuntui, että kaikki on loppu. Tuntui, ettei mua enää ole, että multa viedään kaikki, että mua ei ole enää äitinä, ei vaimona, ei ystävänä ei sinä Samina, jonka itse tunsin saati sitä työ-Samia, joka aina pärjäsi ja hoiti kaiken, Saimi kertoi viime vuonna Ilta-Sanomille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt