Delfiinit lähtevät Särkänniemestä – tilalle seikkailupuisto

Julkaistu:

Tampere
Särkänniemen delfinaariolta vapautuviin tiloihin avataan uusi sisäaktiviteettipuisto kesällä 2016.
Puisto on suunnattu lasten ja aikuisten aktiiviseen ajanviettoon ja yhdessä liikkumiseen. Yli 3 000 neliömetrin kokoinen sisäaktiviteettipuisto palvelee matkailijoita ja alueen asukkaita ympärivuotisesti.

SuperParkin puistoissa toistuu kolme teemakokonaisuutta. Leikkimieliseen liikkumiseen sopiva seikkailualue on suunnattu lapsille. Game Areena on tarkoitettu eri lajien kokeiluun, ja tarjoaa tekemistä myös aikuisille. Kolmas alue on vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliineilla hyppimiselle pyhitetty Freestyle Hall.


– Ideamme on saada lapset ja teinit liikkumaan ilolla, ja perheet viettämään aktiivista aikaa yhdessä, kertoo kehitysjohtaja Taneli Sutinen SuperPark -konsernista.

Sisäleikkipuisto täyttää delfinaariolta vapautuvat tilat.

– SuperParkin kanssa Särkänniemestä tulee aidosti entistäkin ympärivuotisempi ja sisällöltään ainutlaatuinen matkailukeskittymä. Samalla saamme nuorisoa kiinnostavan ja koukuttavan kohteen, jollaista olemme tänne hakeneet, Särkänniemen toimitusjohtaja Miikka Seppälä sanoo.


Seppälä uskoo, että SuperPark paitsi houkuttelee uusia turistivirtoja, myös pidentää matkailevien perheiden viipymää alueella. Paikallisille perheille ja nuorille SuperPark toimii innostavana liikuntapaikkana, joka monipuolistaa Tampereen seudun harrastusmahdollisuuksia.

– Suunnittelemme SuperParkien sisällön aina jokaista yksityiskohtaa myöten itse. Rakenteet toteutetaan mittatilaustyönä ja ovat pääosin Pohjoismaissa valmistettuja. Trampoliinitkin ovat maailman huippuluokkaa, kuvailee Sutinen.

SuperPark Särkänniemi työllistää 15–20 henkeä. Kävijätavoite on 150 000 kävijää vuodessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt