Balin rannat - Matkat - Ilta-Sanomat

Nappaa talteen! Esittelyssä Balin parhaat paratiisirannat

Balilta löytyy ranta sekä bilettäjälle että auringonpalvojalle.

Nusa Duan ranta

1.2.2015 12:30

Trooppisen kaunis Bali on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, tässä viisi näkemisen arvoista rantakohdetta:

Seminyak

Länsilaidan loistava ranta vähän rauhallisempaan elämänmenoon. Turha silti kuvitella, että Seminyak olisi mikään honeymoon-ranta, jolla saa oleskella ihan kahdestaan. Rantatuoleja on siellä täällä, mutta meno on letkeää. Aallot ovat kovat, jolloin uiminen voi joillakin kohdin olla kiellettyä. Sen sijaan aalloissa voi loistavasti surffata. Täällä ovat Balin loistoravintolat.

Kuta

Saman rannan toisessa päässä oleva bileranta, jossa meno on Seminyakia vauhdikkaampaa. Ei sovi niille, jotka kuvittelevan Balin olevan rauhan tyyssija.

Kuta

Legian

Seminyakin ja Kutan välissä oleva vähän ränsistyneempi rannan osa. Hyvänä puolena on, että hintataso on selvästi Seminyakia edullisempi. Taksilla voi suhauttaa rannan kumpaan tahansa päähän muutamassa minuutissa.

Sanur

Itälaidalla sijaitseva rauhallinen ranta, jolla on mukava kävely- ja pyöräilyreitti. Elämänmeno on kovin verkkaista. Huonona puolena uimista haluaville on se, että ranta on vieressä vain noin kello 10 ja 15 välillä. Muulloin se vetäytyy vuoroveden vuoksi sadan metrin päähän.

Sanur

Nusa Dua

Hotelliparatiisialue, jolla on toki upeaa, vitivalkoista hiekkaa, mutta joka on myös kovin keinotekoinen. Alueella ei ole kuin kalliita hotellikomplekseja, mutta jos pitää niistä ja haluaa viettää lomansa luksuksen keskellä, tämä on ihan passeli nautiskelupaikka. Hotellit ovat suuria, joten rauhaa on turha kuvitella löytävänsä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?