Matkat

TOP 5: Näistä hotelleista eniten vastinetta rahoillesi

Julkaistu:

Budjettimatkailua
Lonely Planet listasi vuoden 2014 lompakkoystävälliset hotellit ja hostellit, joista maksat hieman vähemmän mutta näet enemmän.
Suurin osa näistä upeissa kohteissa sijaitsevista majapaikoista kustantaa yössä muutamasta eurosta alle sataan euroon.

1. The Backpack, Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Kapkaupunki on ajankohtainen kohde, sillä se juhlii tänä vuonna maailman muotoilupääkaupunkina.

Jos haluaa nähdä palasen paikallista muotoilua, voi majoittua viehättävässä The Backpackissa. Reppureissaajien suosima hostelli avasi ovensa vuonna 1990, kun apartheid päättyi.

Naisomistajat halusivat luoda hostellin, joka on pala uutta Etelä-Afrikkaa. Uskollisena tälle ajatukselle hostelli on pysynyt rentona ja eloisana paikkana, jossa voi mm. pelata biljardia ja juoda paikallista olutta hostellin baarissa.2. Sydney Harbour YHA, Sydney, Australia
Upea sijainti, maisemat, ystävällinen henkilökunta ja halvat hinnat tekevät tästä majapaikasta loistavan. Useimmista huoneista avautuu loistavat näkymät, mutta parhaimmat maisemat löytyvät hostellin kattoterassilta. Sieltä voit ihastella Sydneyn oopperataloa ja muita maamerkkejä.

Muut samalla sijainnilla varustetut hotellit repivät asiakkailta runsaasti pätäkkää, mutta YHA:ssa sängyn saa alle 40 eurolla.

3. Old Plovdiv Guesthouse, Plovdiv, Bulgaria
Putiikkihotelli henkii vanhaa aikaa antiikkihuonekaluineen ja muine sisutuksineen. Omistajapariskunta on yksitellen hankkinut kaikki viehättävät huonekalut ja laittaneet paikan viimeisen päälle. Hotellissa on sekä yksityishuoneita että dormeja.

4. Gasthof Grüner Baum, Glorenza, Sudtirol, Italia
Melkein Sveitsin rajalla sijaitseva Glorenzan pieni kaupunki kätkeytyy keskiaikaisten muurien suojiin.

Kaupungin upein hotelli Gasthof Grüner Baum on ulkoa vanha kivitalo, ja sisältä avautuukin yllättävästi hyvin modernisti sisustettu hotelli antiikkisilla mausteilla. Kymmenen huoneen hotellissa jokainen huone on erilainen yhdistelmä luksusta, nykyaikaa ja antiikkia.

Lue lisää: www.gasthofgruenerbaum.it

5. Fauzi Azar Inn, Nasaret, Israel
Hostelli on nimetty omistajasuvun edesmenneen patriarkan mukaan. Hän menehtyi pelastaessaan rakennusta tulipalolta. Kaksi sataa vuotta vanha kivitalo on remontoitu entiseen loistoonsa. Muun muassa vanhat freskot on entisöity upeaan uskoon.

Hostelli tarjoaa kävelykierroksia ja retkiä, jotka tarjoavat turistille autenttisen kokemuksen paikallisesta kulttuurista.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt