Karibian saarten vinkit: "Tässä lomakohteessa ei ole sadekautta" - Matkat - Ilta-Sanomat

Eksotiikkaa, aurinkoa ja luksusta - Tässä lomakohteessa ei ole sadekautta

Eksotiikkaa, aurinkoa ja luksusta etsiville Karibia on sopiva kohde. Jos pelkkä auringonpalvonta alkaa kyllästyttää voi matkailija viihtyä Karibian saarilla erilaisten aktiviteettien parissa.

19.1.2014 9:28

- Eksotiikkaa ja aurinkoa etsiville Karibia on sopiva kohde läpi vuoden. Aina lämmintä, trooppinen ilmasto, koralliriuttoja ja varsinaista sadekautta ei ole, kehuu Karibian turistiorganisaation projektipäällikkö Lorraine Grant.

Karibian saaret tarjoavat rantalomaa monenlaisiin tarpeisiin. Majoitusvaihtoehtoja on aina vain aikuisille sallituista hotelleista lapsiperheiden majapaikkoihin.

- Dominikaanisen tasavallan AM Resorts tulee avaamaan uuden viiden tähden adults only -hotellikeskuksen, jossa on tarjolla aktiviteetteja snorklauksesta surffaukseen. Neitsytsaarilla taas Rosewood Little Dix Bay -rantakeskus tuo matkailijoille uuden hyvinvointi- ja joogaretriittiloman, joka  sopii luksusta etsiville joogan ystäville, Grant esittelee viimeisimpiä matkailun uutuuksia saarilla.

Barbados on saarista tänä vuonna erityiskohde, sillä se isännöi 17.–18.5. suosittua Top Gear –auto-ohjelmaa.

- Barbadoksella ohjelmauutuuksia ovat ravintola Lagunan kokkausnäytökset ja historialliset rommikurssit, Grant hehkuttaa.

Karibia on esillä tänä viikonloppuna Matkamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 16.–19.1.2014

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?