Jasper Pääkkönen: Kalastusturistit karttavat Suomea kuin ruttoa!

rac

Julkaistu:

Arktiset vedet
Näyttelijä Jasper Pääkkönen pääsi Arktiset vedet -retkikunnan mukana Islantiin kalastamaan. Siellä hän otti kärkevästi kantaa Suomen vapaa-ajankalastuksen tilaan.
- Suomen täysin kestämättömän kalastuspolitiikan vuoksi, kun kalakantamme ovat niin huonossa kunnossa kuin ovat, menetämme valtavan määrän matkailutuloja naapurimaille. Sekä kotimaisia matkailutuloja että kalastusturistien tuomia tuloja, Pääkkönen sanoi Arktiset vedet -ohjelman vieraana.

Katso videolta Jasper Pääkkösen tunteikas kannanotto. Pääkkösen osuuden sisältävä Arktisten vesien toisen tuotantokauden jakso numero 8 esitetään Jim-kanavalla sunnuntaina 24.11. kello 12.

Jaksossa seikkaillaan Islannissa. Arktisten vesien retkikuntaa johtaa Juhani Henriksson, ohjaajana ja pääkamerassa on Henri Hellsten. Kohteina tässä jaksossa ovat upeat lohijoet Jökla ja Hrutafjärdar.


Jasper osallistui sarjassa Islannin-seikkailuun, josta syntyi kaksi jaksoa, osat 7 ja 8.

Islannissa on saavutettu kestävän kalastuksen taso ja kalastusmatkailu jättää maahan valtavat matkailutulot. Esimerkkiklipissä Jasper ottaa asiaan kantaa ja ihmettelee, miksei sama voisi olla mahdollista myös Suomessa.

Katso ensimmäinen Islannin-jakso (7) tästä linkistä (Ruutu.fi). Samasta paikasta löydät muutkin jaksot. Kuvia ja reissukertomuksia löytyy Arktisten vesien Facebook-sivulta tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt