Näillä lentokentillä on maailman paras nukkua - Helsinki-Vantaa kärkipäässä!

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijoittui hyvin yllättävällä listalla - nimittäin unipaikkana. Sleepinairports.net listasi vuoden 2013 parhaat kentät ottaa nokoset tai peräti yöunet. 

| Päivitetty

Ensimmäiseksi sijoittui Singaporen Changi, joka on pärjännyt hyvin myös muissa lentokenttävertailuissa. Lentokentän uniosastolla ei saa puhua ja sieltä saa pyydettäessä jopa peiton itselleen. Kenttä voitti parhaan torkkupaikan tittelin jo seitsemättätoista kertaa peräkkäin. Kentällä on myös ilmaiset suihkut ja ruokaa saatavilla vuorokauden ympäri.

Soulin Incheon tuli vertailussa toiseksi. Kenttä on puhdas ja liikkuvista penkeistä saa koottua helposti pedin. Kolmanneksi sijoittunut Amsterdamin Schipholin kenttä on kaikkien aikojen ensimmäinen kenttä listan kärkipäässä, joka ei sijaitse Aasiassa. Kentällä on muun muassa paljon miellyttäviä sohvia ja rentoja nojatuoleja. Hong Kongin kenttä sijoittui neljänneksi. Kentällä on käsinojattomia tuoleja, joita yhdistämällä saa luotua kunnon sängyn.

Viidenneksi sijoittunutta Helsinki-Vantaata kehuttiin puhtaaksi ja hiljaiseksi. Kentän ilmaista wifi-yhteyttä kiiteltiin, samoin mahdollisuuksia ladata puhelin tai tietokone. Kentällä on arvostelijoiden mukaan tarpeeksi istuimia. Kentän rentoutumisalue kerää myös kehuja. Arvostelussa todetaan, että jos kentällä ei saa nukuttua, niin vika on nukkujassa eikä kentässä. Parhaat kentät nukkumiseen vuonna 2013 TOP 10

1. Changi, Singapore 2. Incheon, Soul 3. Schiphol, Amsterdam 4. Hong Kong 5. Helsinki-Vantaa 6. München 7. Zürich 8. Kuala Lumpur (terminaali KLIA) 9. Vancouver 10. Frankfurt am Main

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?