Kauhea kankkunen Las Vegasissa ja Bangkokissa

Kauhea kankkunen -elokuvan herrat rymysivät ensimmäisessä osassa Las Vegasissa, uudessa leffassa Bangkokissa. Kiinnostaisiko lähteä kauhean kankkusen metsästykseen...

Kauhean kankkusen tyypit pölhöilevät myös Bangkokissa.

Ensimmäisessä Kauhea kankkunen -elokuvassa juhlittiin Dougin polttareita Las Vegasissa. Polttareista piti tulla unohtumaton biletysilta, mutta kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaisesti.

Sulhasen kaverit eivät muista aamulla mitään edellisen illan tapahtumista. Hotellin luksussviitin sisustus on pantu uusiksi, sviitin kaapista löytyy vauva ja kylpyhuoneesta tiikeri, ja mikä kamalinta, sulhanen on kadonnut.

Kauheaa kankkusta potevat kaverukset alkavat selvitellä edellisen illan tapahtumia hataria muistikuviaan yhdistelemällä.

Las Vegas

Las Vegas on lähes absurdi kaupunki, joka on täynnä glamouria. Tässä kaupungissa mikä tahansa on mahdollista.

Kaupunki tunnetaan myös nimellä sin city eli syntinen kaupunki. Nimi on sinänsä osuva, koska mahdollisuuksia ”syntiin” tarjoavat lukuisat kasinot ja railakas yöelämä.

Ja what happens in Vegas, stays in Vegas, eli mitä tapahtuu Vegasissa, jää Vegasiin.

Caesars Palace, Las Vegas, Yhdysvallat *****

Tässä hotellissa on kuvattu useita elokuvia ja yksi niistä on ensimmäinen Kauhea kankkunen.

Hotelli tarjoaa innokkaimmille elokuvan faneille Kauhea kankkunen -teemapaketteja, joihin sisältyy muun muassa kauheaa kankkusta helpottava erikoisaamiainen.

Alk. 76 €.

Taas kauhea kankkunen

Kauhean kankkusen jatko-osassa Phil, Doug, Stu ja Alan matkustavat  Thaimaahan viettämään Stun häitä.

Dougin parin vuoden takaiset polttarit ovat vielä tuoreessa muistissa, joten Stu päättää pelata varman päälle, eikä järjestä perinteisiä polttareita ollenkaan.

Tarkoitus on juhlistaa Stun avioitumista rauhallisella häitä edeltävällä brunssilla. Kaikki ei kuitenkaan tälläkään kertaa mene ihan putkeen. Nyt kadoksissa ei ole sulhanen, vaan morsiamen pikkuveli, josta on vain pahoin vaurioitunut sormi jäljellä.

Tämän lisäksi Stulle on ilmestynyt iso tatuointi kasvoihin ja Alanin pää on ajeltu kaljuksi. Miten tässä nyt taas kävi näin?

Bangkok

Thaimaan pääkaupunki Bangkok on monien suomalaisten suosima matkakohde.

Bangkokissa yöelämän tarjontaa on laidasta laitaan, rauhallisista pienistä kadunvarsikuppiloista loisteliaisiin yökerhoihin.

Lebua at State Tower – Bangkok, Thaimaa *****

Myös tämä hotelli tarjoaa innokkaimmille elokuvan faneille Kauhea kankkunen -teemapaketteja.

Paketti sisältää muun muassa limusiinikuljetuksen lentokentältä ja majoituksen 266 neliömetrin ylellisessä kolmen makuuhuoneen sviitissä.

Vierailla on sviitissä käytössään myös oma keittiö, ruokailutila ja olohuone. Sviitin neljältä parvekkeelta aukeaa näky Bangkokin ylle.

Hintaan kuuluu myös Hangovertini-drinkkejä Skybarista.

Alk. 104 €.

Lähde: Hotels.com

Se, mikä tapahtuu Las Vegasissa, jää Las Vegasiin....

Onneksi bisnes yski

Sir Arthur Conan Doyle syntyi Edinburghissa vuonna 1859 ja opiskeli lääketiedettä kaupungin yliopistossa.

Valmistuttuaan hän muutti Etelä-Englantiin jossa hän työskenteli opiskelijakaverinsa vastaanotolla. Työsuhde ei toiminut, ja Conan Doyle perusti melko pian oman vastaanottonsa Portsmouthin kaupunkiin.

Sielläkään bisnes ei oikein luistanut - mutta onni onnettomuudessa: lääkäri alkoi vapaa-aikoinaan kirjoittaa salapoliisitarinoita. Ensimmäinen tarina

Punaisten kirjainten arvoitus ilmestyi vuonna 1887 ja esitteli maailmalle "neuvoa-antavan yksityisetsivän" Sherlock Holmesin.

Kaikkiaan Conan Doyle kirjoitti 60 Sherlock Holmes -tarinaa joista kuuluisin on ehkä Baskervillen koira.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?