Lapin-matkan hintaan liitettiin ilmaiset viinit ja viihdykkeet - Matkat - Ilta-Sanomat

Lapin-matkan hintaan liitettiin ilmaiset viinit ja viihdykkeet

Maailman rantakohteita valloittava all inclusive -lomakonsepti tulee myös Suomeen.

Illallisbuffetissa voi sammuttaa nälkänsä ja janonsa avaamatta kukkaroaan.­

29.10.2009 10:34

"Kaikki samaan hintaan " lomailumuodon tuo ensimmäisenä Suomeen turistipulaa pelkäävä Lappi ja Levin-kävijöiden tuntema Lapland Hotel Sirkantähti.

Lomailijat pääsevät nauttimaan Lapin antimista kukkaroaan alati avaamatta tammikuussa 2010.

Kaikki kuuluu hintaan -avainkortin kehittänyt Lapland Hotels Oy rohkenee sisällyttää Sirkantähden hotellihuoneen maksuun jopa päivällisbuffetit viineineen ja oluineen - rajoituksetta.

- En jaksa uskoa, että Lappiin asti tultaisiin ryyppäämään. Tärkeämpiä ovat luonto, ulkoileminen ja rento yhdessäolo, toteaa Lapin suurimman hotelliketjun johtaja Ari Vuorentausta.

Häntä ei hirvitä Levin maine janoisen suksikansan bilepaikkana. Vuorentausta paljastaa, että Levi valittiin uuden lomakonseptin aloituspaikaksi osaksi paikan kalliin maineen takia. Haastavat ajat nostivat tarpeen kehittää perheiden matkabudjettia helpottavia lomapaketteja.

Malli otettiin maailmalta. Lappilainen versio eroaa rantahotellien all inclusivesta siinä, ettei Levillä voi koko hiihtopäivää viettää hotellilla mässäillen.

Aamiaisen lisäksi hintaan kuuluvat vain päivällisbuffet viineineen, oluineen ja virvokkeineen sekä hiihtokeskuksen päivärytmiin sopiva lounaspaketti.

Eväät voi ottaa mukaansa rinteisiin ja laduille.Lisäksi avainkorttia näyttämällä saa etuja leviläisistä yrityksistä, muun muassa matkamuistoista ja safareista.

- Uutta lomailutapaa testataan tämä talvi Levillä ja sen onnistuessa idea viedään ehkä myös muihin hiihtokohteisiimme, Saariselälle, Ylläkselle, Olokselle ja Pallakselle.

Lapland Hotel Sirkantähti ja lomahuoneistot sijaitsevat lähellä Levin rinteitä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?