Matkat

Lapin-matkan hintaan liitettiin ilmaiset viinit ja viihdykkeet

Julkaistu:

Maailman rantakohteita valloittava all inclusive -lomakonsepti tulee myös Suomeen.

"Kaikki samaan hintaan " lomailumuodon tuo ensimmäisenä Suomeen turistipulaa pelkäävä Lappi ja Levin-kävijöiden tuntema Lapland Hotel Sirkantähti.

Lomailijat pääsevät nauttimaan Lapin antimista kukkaroaan alati avaamatta tammikuussa 2010.

Kaikki kuuluu hintaan -avainkortin kehittänyt Lapland Hotels Oy rohkenee sisällyttää Sirkantähden hotellihuoneen maksuun jopa päivällisbuffetit viineineen ja oluineen - rajoituksetta.

- En jaksa uskoa, että Lappiin asti tultaisiin ryyppäämään. Tärkeämpiä ovat luonto, ulkoileminen ja rento yhdessäolo, toteaa Lapin suurimman hotelliketjun johtaja Ari Vuorentausta.

Häntä ei hirvitä Levin maine janoisen suksikansan bilepaikkana. Vuorentausta paljastaa, että Levi valittiin uuden lomakonseptin aloituspaikaksi osaksi paikan kalliin maineen takia. Haastavat ajat nostivat tarpeen kehittää perheiden matkabudjettia helpottavia lomapaketteja.

Malli otettiin maailmalta. Lappilainen versio eroaa rantahotellien all inclusivesta siinä, ettei Levillä voi koko hiihtopäivää viettää hotellilla mässäillen.

Aamiaisen lisäksi hintaan kuuluvat vain päivällisbuffet viineineen, oluineen ja virvokkeineen sekä hiihtokeskuksen päivärytmiin sopiva lounaspaketti.

Eväät voi ottaa mukaansa rinteisiin ja laduille.Lisäksi avainkorttia näyttämällä saa etuja leviläisistä yrityksistä, muun muassa matkamuistoista ja safareista.

- Uutta lomailutapaa testataan tämä talvi Levillä ja sen onnistuessa idea viedään ehkä myös muihin hiihtokohteisiimme, Saariselälle, Ylläkselle, Olokselle ja Pallakselle.

NÄIN PERHE SÄÄSTÄÄ

Kaikki kuuluu hintaan -loma:

Kaksi aikuista ja lapsi

Aikuiset alk. 234 euroa/hlö /2 hh /3 vrk

Lapsi kahden aikuisen kanssa alk. 84 euroa/ 3 vrk

Perhe yhteensä 552 euroa

Hinta voimassa 4.1.2010 alkaen. Sis. majoituksen 2 hengen huoneessa,aamiaiset ja päivälliset buffetista ruokajuomineen (olut, viini javirvokkeet) sekä lounaseväspaketin.

All inclusive -konsepti alkoi Karibian saarilta, Dominikaanisesta tasavallasta jaMeksikosta. Nyt myös Kanarialla, Turkissa, Kreikassa, Espanjassa ja Bulgariassa.

Taso vaihtelee. Se voi kattaa kaikki juomat ja ruoat vuorokauden ympäri tai ollarajoitettu all inclusive, kuten Levillä.

Lapland Hotels -ketjuun kuuluu 10 hotellia eri puolilla Lappia sekä viisi laskettelukeskusta: Levi, Saariselkä, Äkäslompolon puoleinen Ylläs, Olos ja Pallas.