Varaudu! Nämä asiat tuhoavat usein unelmien lomat

Kannattaa palauttaa mieleen nämä, ennen kuin suuntaat tilaamaan unelmien loman.

Kuvituskuva ei liity uutiseen.

27.10.2012 8:08

ViltualTourist-sivusto listasi seitsemän vinkkiä, joiden avulla voi välttää tekemästä perusvirheitä matkalippujen ostossa. 1. Lue pieni präntti Yleisin virhe on jättää lukematta kaupan ehdot ja rastia ruutu suoraan. Matkaajalle voi tulla ikävänä yllätyksenä se, että lippua ei saakaan jälkikäteen muutettua tai yritys perii matkailijalta lipun hinnan lisäksi erilaisia lisämaksuja. 2. Tarkasta hotellin sijainti Kun varaat verkkokaupassa majoitusta itsellesi tarkista aina hotellin tarkka sijainti. Paikan päällä voi tulla ikävänä yllätyksenä, jos majapaikka sijaitseekin laitakaupungilla. Keskustaan matkaamiseen menee turhaan aikaa ja rahaa. 3. Tarkasta kaupunki Pahimpia virheitä, mitä voi tehdä, on varata matkat kaupunkiin tarkistamatta maakohdetta. Pariisi voi sijaita Ranskan lisäksi Texasissa.

4. Vertaile huolella Vertaile hintoja, vaikka sivusto väittäisikin tarjoavansa halvimman hinnan. 5. Tunne matkatoimisto On hyvä tuntea matkatoimisto ja sen taustat, enne kuin ryntää suin päin tarjouksen perässä ostoksille. Jos matkatoimisto on ennestään tuntematon tutustu nettisivujen tietoihin ja etsi hakukoneella tietoa yrityksestä.

6. Kiinnitä huomiota lennon lisätietoihin Tarkasta lentokentän sijainti ja sieltä kulkevat yhteydet, niin et koe ikäviä yllätyksiä paikan päällä, kun taksimatka maksaakin enemmän kuin matkalippu.

7. Tarkasta lisämaksut Erilaiset verojen ja lisäpalvelujen hinnat saattavat yllättää kokemattoman matkaajan vaikka autovuokraamossa tai retkien ostossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?