Helsinki-Vantaan lentokenttäkylpylä lopetti

Julkaistu:

Helsinki-Vantaa lentoasemalla pari vuotta lentomatkustajia kylvettänyt Finnair Spa on lopettanut toimintansa kannattamattomana.
Lentokenttäkylpylä sulki ovensa lopullisesti helmikuussa. Kylpylään ei riittänyt tarpeeksi asiakkaita, eikä se tullut kannattavaksi.
 
- Asiakkaat tykkäsivät kylpylästä, ja se sai kansainvälistä huomiota, mutta hyvinvointipalvelut lentoasemalla palveli kuitenkin aika pientä joukkoa, Mari Rouvi Finnairin viestinnästä vahvistaa IS:lle.
 
Kylpemään pääsivät maksutta paljon lentävät Finnairin kanta-asiakkaat. Muille kylpylän sisäänpääsymaksu maksoi 45 euroa. Sillä pääsi hikoilemaan neljään erilaiseen saunaan ja polskimaan mineraalialtaaseen.
 
Kylpylä oli avautuessaan vuoden 2009 lopulla ainutlaatuinen lentoasemaympäristössä. Lentokenttäkylpylöitä on nyt muutamia eri puolilla maailmaa, esimerkiksi Singaporen Changin lentoasemalla.

Kylpylä koki kovia vastaiskuja jo pian avautumisen jälkeen, kun sen yksi saunoista tuhoutui tulipalossa kaksi vuotta sitten.
 
Kylpylän tilalle tulee lounge, lentokentiltä tuttu maksullinen odottelutila.

- Laajennamme nykyistä loungea, joka on valittu maailman parhaaksi. Loungesta on laajemmalle asiakaskunnalle hyötyä, Rouvi sanoo.

Loungessa voi esimerkiksi lentoa odotellessa ottaa torkut designtuolissa, surffailla netissä ja syödä välipaloja.

- Sielläkin on yksityiset suihkutilat, eli lentomatkustajalla on jatkossakin mahdollisuus virkistäytyä.

Vielä ei ole tiedossa, milloin laajennettu lounge avautuu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt