Maailmanmestari Juliane Seyfarth poseeraa alasti Playboyn kannessa - Mäkihyppy - Ilta-Sanomat

Maailmanmestari Juliane Seyfarth poseeraa alasti Playboyn kannessa

Mäkihypyn maailmanmestari Juliane Seyfarth riisui hyppypuvun Saksan Playboyn kuviin.

Juliane Seyfarth juhli kahta MM-kultaa Seefeldin MM-kisoissa 2019.

3.4. 17:06

Ilta-Sanomat julkaisee pääsiäisen aikana uudelleen alkuvuoden aikana lukijoitamme kiinnostaneita juttuja. Tämä juttu on julkaistu ensi kerran 11. helmikuuta:

Saksalainen mäkihypyn kaksinkertainen maailmanmestari Juliane Seyfarth kohauttaa lajiväkeä poseeraamalla alasti Saksan Playboyn kannessa.

30-vuotias Seyfarth kiehnää lehden kuvissa rantamaisemissa. Mäkihyppyyn viitataan vain viitteellisesti osassa otoksia, joissa hänellä on siivet selässään.

Mäkikotka perusteli sulkasatoaan Bildin haastattelussa. Seyfarthilta kysyttiin siinä, miksi hän lähti kuviin Oberstdorfin MM-kotikisojen alla.

– Elämä on kuin runokirja, joten meidän pitäisi täyttää se kauniilla tarinoilla. Playboy oli mahtava tilaisuus luoda kuvia, jotka säilyvät ikuisesti ja se oli myös unohtumaton tarina, Seyfarth sanoi lehdelle.

Seyfarth julkaisi kansikuvan Instagram-tilillään. Kuvan näet alta tai tästä linkistä.

Seyfarth sanoi, että ei halua käyttää kuviaan mäkihypyn markkinointiin.

– Urheilu ja taide ovat ihan eri asioita, mutta rakastan molempia.

Mäessä Seyfarth kuuluu lajinsa tähtiin. Hän voitti Seefeldin MM-kisoissa 2019 kultaa sekä joukkuekisassa että sekajoukkuekisassa.

Norjalainen mäkiasiantuntija Anniken Mork kommentoi Seyfarthin tempausta kotimaansa TV2:lle. Mork ei yllättynyt Seyfarthin päätymisestä Playboyn sivuille, sillä hyppääjä oli jo pitkään julkaissut Instagram-tilillään vähäpukeista materiaalia.

– Hän ainakin nauttii kroppansa esittelemisestä, Mork sanoi.

– Kuvat eivät välttämättä edistä sukupuolten tasa-arvoa, ainakin minä olen tätä mieltä. Toivottavasti ihmiset osaavat kuitenkin tunnistaa näiden kuvien ja mäkihypyn välillä olevan eron, Mork jatkoi.

Morkin mielestä urheilijaprofiiliaan voi nostaa erilaisilla tavoilla, kuten Robert Johansson tekee muhkeilla viiksillään. Seyfarth valitsi omanlaisensa keinon erottua massasta, eikä hän ole mikään mäkituristi.

– Mielestäni olisi ollut paljon kamalampaa, jos hän olisi ollut surkea mäkihyppääjä ja täräyttänyt sitten tällaiset kuvat, Mork sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?