Hyväntekeväisyysjärjestö kustantaa Matti Nykäsen hautajaiset - Mäkihyppy - Ilta-Sanomat

Hyväntekeväisyysjärjestö kustantaa Matti Nykäsen hautajaiset

Hyväntekeväisyysjärjestö Pietarinkadun Oilers maksaa Matti Nykäsen hautajaiset, eikä hautajaisiin liity valtiollisia seremonioita.

8.2.2019 14:33

Pietarinkadun Oilers on ilmoittanut Matti Nykäsen hautajaisten maksajaksi.

– Matti oli hyväntekijä. Hän oli aina valmis auttamaan lapsia ja Pietarinkadun Oilersia. Nyt on meidän vuoromme. Nyt on meidän vuoromme auttaa perhettä surun hetkellä. Emme kommentoi asiaa enempää ja toivomme rauhaa Matin läheisille, toteaa Pietarinkadun Oilersin kunnianpuheenjohtaja Mato Valtonen tiedotteessa.

Pietarinkadun Oilersista viestitettiin IS:lle, että järjestetyllä on Matti Nykäsen läheisten hyväksyntä.

Aiemmin on kerrottu, että sunnuntain ja maanantain välisenä yönä edesmennyt Nykänen haudataan Jyväskylään.

Pietarinkadun Oilers on julkisuudesta tunnettujen henkilöiden jääkiekkojoukkue, joka kerää toiminnallaan rahaa hyväntekeväisyyteen.

Urheilu- ja kulttuuriministeri Sampo Terho (sin.) kertoi torstaina illalla, että Matti Nykäsen läheiset haluavat viettää Nykäsen hautajaisia perhepiirissä.

Terho kertoi asiasta Twitterissä.

– Olen keskustellut Matti Nykäsen läheisten kanssa. He ovat asiaa harkittuaan pyytäneet minua tiedottamaan, että haluavat viettää hautajaisia perhepiirissä ilman valtiollisia seremonioita. Toivotan voimia surutyöhön. Matin urheilusaavutuksia tullaan kunnioittamaan muilla tavoin.

Voit lukea lisää Matti Nykäsen urheilu-urasta ja elämästä Ilta-Sanomien uudesta Legenda-erikoislehdestä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?