Matti Nykänen suivaantui kovaa tekstiä Janne Ahosesta laukoneelle norjalaistähdelle – ”Norjalaiset ovat ennenkin puhuneet p**kaa”

Norjalaisen mäkihyppääjän kohulausunnot Janne Ahosesta suivaannuttivat mäkihyppylegenda Matti Nykäsen. ISTV:n suorassa lähetyksessä lauantaina vieraillut Nykänen antoi palaa rajusti takaisin.

26.2.2017 11:19

Norjan tämän hetken ykkösmäkihyppääjä Daniel-André Tande laukoi tällä viikolla kovaa tekstiä suomalaisesta mäkihyppysankarista Janne Ahosesta. Tande tykitti Dagbladetin mukaan, että nykyään Ahonen kulkee enää ”fiaskosta fiaskoon”. Tylyn artikkelin mukaan Ahonen tekisi itsestään pellen kisoissa.

– Hän (Ahonen) oli maailman paras, mutta se mikä toimi pari vuotta sitten ei toimi enää tänään. Hän on entinen suuruus, jolla ei ole enää mitään annettavaa, Tande laukoi.

Kun Nykäseltä kysyttiin asiasta, hän oli hetken aikaa hiljaa, kunnes avasi sanaisen arkkunsa.

– Norjalaiset ovat ennenkin puhuneet paskaa, Nykänen sivalsi

Tande, 23, on voittanut maailmancupin osakilpailuja, mutta ei ainuttakaan henkilökohtaista arvokisamitalia. Ahonen on saavuttanut muun muassa kaksi henkilökohtaista maailmanmestaruutta ja viisi Keski-Euroopan mäkiviikon voittoa.

– Kyllä Jannen kaltaisia suuruuksia pitäisi kunnioittaa. Kaveri (Tande) on vielä lapsukainen, joka ei näe nenäänsä pidemmälle. Toivottavasti hän oppii virheistään. Täytyy sanoa, että olen itsekin välillä mennyt laukomaan mitä sattuu, Nykänen sanoi ja hymyili perään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?