MAINOS

MAINOS Vepsäläinen

Nyt alkoivat designkalusteiden alennusmyynnit – tässä 8 parasta vinkkiä

Julkaistu:

Mitä kannattaa hankkia sisustuksen alennusmyynneistä? Olemalla ajoissa ja suunnittelemalla järkevästi säästät rahaa ja aikaa. Poimimme parhaat vinkit.

1. Älä ohita parhaita tarjouksia, ole ajoissa paikalla

Ole verkkokaupassa tai paikan päällä myymälässä heti, kun havittelemasi tuote tulee myyntiin. Himoittua tavaraa on usein vain rajoitettu määrä, ja se saatetaan myydä loppuun minuuteissa. Älä siis odottele, jos kauan haaveilemasi huonekalu on vihdoinkin hyvässä alennuksessa.

2. Mitä huonekaluja olet suunnitellut hankkivasi? Ennakoi sisustushankinnat

Tutustu tarjouksiin etukäteen ja tee lista hankinnoista. Olisiko nyt aika hankkia vuodesohva vierashuoneeseen tai sisustaa etätyöskentelypiste kuntoon? Mieti myös eteenpäin: Millaisten kodin asioiden uusiminen tulee ajankohtaiseksi lähitulevaisuudessa? Oletko ajatellut laittaa olohuoneen sisustuksen uusiksi, kun kotona järjestetään isot juhlat? Tai olisiko lastenhuone aika päivittää koululaiselle sopivaksi? Tartu tilaisuuteen, jos löydät hyvän ratkaisun alennusmyynneistä.


3. Osta kerralla useampi kaluste ja säästä, muista myös Vepsäläisen Nousukausirahoitus

Oletko joskus ostanut alennusmyynnistä kivan esineen ja muutaman päivän päästä harmitellut, ettet hankkinut kerralla useampia? Vaikka säästö yhden tuotteen hinnassa ei tuntuisikaan mullistavalta, useammasta kampanjahintaisesta tuotteesta kertyy säästöä jo sievoinen summa. Esimerkiksi keittiönpöydän tuolit on hyvä uusia alennusmyyntien aikaan. Pohdi myös, olisiko syytä hankkia yksi ekstratuoli, joka palvelee arkena vaikka työtuolina tai eteisessä, ja josta saa tarvittaessa lisätuolin ruokapöydän ääreen vieraita varten. Vepsäläisen Nousukausirahoitus tarjoaa jopa 60 kuukautta korotonta maksuaikaa.

4. Käytä alennusmyyntien tuotteita sisustusinspiraationa

Alennusmyynti on hyvä tilaisuus saada uusia sisustusideoita. Olit ehkä ajatellut hankkia klassikkotuotteen neutraalissa värissä, mutta ihastutkin tarjouksessa olevaan erikoisväriin. Tässä on tilaisuutesi tarkistaa omia käsityksiäsi sisustuksesta. Ehkä värikkäät tuolit ovatkin piristysruiske, jota kotisi on kaivannut? Lisäksi rajoitettujen erien erikoistuotteista voi tulla keräilyharvinaisuuksia, jotka nostavat ajan kanssa arvoaan.

5. Mitä sisustusliikkeiden alennusmyynneistä kannattaa ostaa?

Klassikkokaluste on sijoitus. Alennusmyynneissä kannattaa kiinnittää huomiota etenkin tunnettuihin designklassikoihin ja niistä tehtyihin rajoitettuihin eriin. Joku väri tai suunnittelija saattaa olla myöhemmin erittäin ajankohtainen ja tuote nousta keräilyharvinaisuudeksi. Mitä tunnetumpi valmistaja, sitä paremmin tuote säilyttää jälleenmyyntiarvonsa. Esimerkiksi Artekin, Fritz Hansenin ja Gubin tuotteita kannattaa aina bongailla alennusmyynneistä.


6. Minimoi stressi ja osta lahjat etukäteen alennusmyynneistä

Valmistujaislahja, tuparilahja, synttärilahja, häälahja, huomenlahja, tuparilahja… Onko edessä paljon merkkipäiviä? Juhlia ja haavehankintoja on monia. Onko lapsella edessä muutto ensimmäiseen omaan kotiin? Laadukas sänky ja hyvät yöunet parantavat kummasti elämänlaatua. Täyttääkö äiti tai isä pyöreitä vuosia ja olisiko nyt aika ostaa hänelle se muhkea nojatuoli? Vai oletko kenties itse saavuttanut jotakin, mitä haluat juhlia? Kannattaa katsoa, josko haaveiden kaluste olisi alennusmyynnissä.

7. Viikon lomareissu vai jatkuva arjen ilahduttaja?

Peruuntuiko lomamatka? Sijoita itseesi ja hanki jotakin, mikä ilahduttaa vuodesta toiseen. Rentouttava laiskanlinna, laadukas vuode tai supermukava sohva maksavat usein vähemmän kuin yhden talouden matka ulkomaille.

8. Panosta laatuun, osta harvemmin ja säästä hermojasi

Inhoatko shoppailua? Tai oletko tarkka rahoistasi etkä halua uusia sisustusta usein? Kestokäyttötuotteiden hankinta alennusmyynnistä on järkevää. Mitä sitten kannattaa hankkia? Esimerkiksi tukevarunkoinen sohva, jossa on irtoverhoilu, tai puinen ruokapöytä, jonka pinnan voi hioa ja käsitellä uudelleen ja uudelleen ovat varmoja ja kestäviä valintoja. Laadukas huonekalu kestää aikaa, käyttöä ja katseita sekä säilyttää arvonsa. Lisäksi sen voi usein korjata, jos sattuu vahinkoja.

+ Muista designkalusteiden mallipoistot!

Etkö löydä etsimääsi tuotetta alesta? Tiesithän, että Vepsäläiseltä löytyy jatkuvasti edullisia mallipoistoja eli myymälöissä jonkin aikaa esillä olleita tuotteita!

Vepsäläisen outlet toimii tällä hetkellä Tori.fi:ssä. Löydät sieltä kaikkien myymälöiden mallipoistot kätevästi samasta paikasta. Ne toimitetaan mihin päin Suomea tahansa.

Vepsäläisen Design Sale

Vepsäläisen mallipoistoja ja muita löytöjä voit tehdä vuoden ympäri Vepsäläisen Design Marketplacessa Torissa: www.tori.fi/vepsalainen. Lisäksi heinäkuun ajan Design Sale myymälöissä ja verkossa.

MAINOS Vepsäläinen
Lue myös:

MAINOS