MAINOS

MAINOS Unikulma

Pomo, onko joululahjat vielä hankkimatta? 3 syytä antaa lahjaksi ortopedinen tyyny

Julkaistu:

Pehmeät paketit voivat olla iloinen yllätys. Hyvä ergonominen tyyny parantaa unta ja samalla arkea.
Anna tänä vuonna lahja, jolla rakennat samalla energisempää yritystä. Kun annat työntekijöille joululahjaksi ergonomisen tyynyn, myös yritys hyötyy siitä monin tavoin.

Hyvin yönsä nukkuva työntekijä tekee päivällä tulosta. Laadukas yöuni nimittäin auttaa jaksamaan kiireen keskellä. Lahja on todennäköisesti mieluinen ja se muistetaan varmasti joka ilta. Kaiken lisäksi tyynykortti on helppo lahjavalinta, sillä siinä yhdistyvät samalla sekä lahja että joulukortti.

Oikein valittu tyyny parantaa oleellisesti nukkuma-asentoa. Se antaa päälle rennon ja luonnollisen asennon ja estää lihasjännitystä tukemalla niskaa. Kun ammattilainen on apuna tyynyä valittaessa, tulee kerralla hankittua juuri oikeanlainen tyyny. Yöunet paranevat välittömästi.

Ergonomisen tyynyn voi säätää jokaiselle nukkujalle sopivaksi. Tyynyn tehtävä on tukea päätä ja antaa kaularangalle luonnollinen, suora asento.

Tavallinen tyyny voi nostaa pään liian ylös, kun taas liian matalan tyynyn antama tuki voi olla vähäinen. Olisi hyvä, että tyyny olisi hieman korkeampi niskan kuin pään alta. Hyvä tyyny estää lihasjännitystä tukemalla niskaa.

Vaihda tyyny kahden vuoden välein

Paraskaan tyyny ei ole ikuinen, vaan se suositellaan vaihdettavaksi noin kolmen vuoden välein, tai silloin, kun se on menettänyt muotonsa. Lahjan saajan kannattaa kirjoittaa tyynyn pesulappuun ostopäivä, jotta hän osaa hankkia uuden tyynyn ajallaan.

Tyynyä tulee myös huoltaa oikeaoppisesti. Tukkoisen nenän, finnien ja silmien rähmimisen syy voi löytyä yllättäen tyynystä.

Tyynyyn kertyy likaa ihosta ja hiuksista, joten tyynyn puhtaudesta kannattaa pitää huolta.Tyynyliinan vaihtaminen joka viikko ja tyynyn peseminen vähintään neljä kertaa vuodessa on suositeltavaa.

Tarkka huolto-ohje löytyy pesulapusta, mutta useimmat tyynyt tai tyynynpäälliset voi pestä 60 asteessa. Pesuainetta tulee käyttää noin kolmannes normaalista määrästä, eikä huuhteluainetta käytetä lainkaan. Pesun jälkeen tyyny pöyhitään ja kuivataan ilmavassa paikassa.

Varmista, että nukut mukavan peiton alla

Nukutko parhaiten lämpimän untuvapeiton alla vai tuoko kevyt, lämpöä tasaava peitto paremman unen? Tosiasia on, että peitto vaikuttaa unen laatuun olennaisesti. Unikulman monipuolinen peittomallisto on suunniteltu suomalaiseen makuun. Peittomme valmistetaan hengittävistä, allergiatestatuista materiaaleista ja täytevaihtoehtoja löytyy perinteisestä untuvasta aina teknisiin materiaaleihin.

Vinkki: Jätä vuode hetkeksi aamuisin petaamatta, jotta peitto ja sänky tuulettuvat.

www.parhaatunet.fi
MAINOS Unikulma
Lue myös:

MAINOS