MAINOS


MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat Toyota Auto Finlandin mainosaineistoa.
MAINOS Toyota

Tila-auto on suurperheen pelastaja – tilaa jopa 8:lle tai koko catering-firmalle

Julkaistu:

Kun kaarinalainen perheenisä vaihtoi autonsa uuteen Toyota Proace Versoon, perheen arki ja harrastaminen helpottuivat kertaheitolla.


Puolisen vuotta sitten ravintoloitsija ja pitkän linjan yrittäjä Tony Hellström havahtui siihen, että hän halusi tehdä perheensä arjesta sujuvampaa ja vaalia perheen yhteistä aikaa.

– Meillä on viisihenkinen perhe ja pojan tyttöystävä usein mukana. Ainainen kahdella autolla liikkuminen alkoi suoraan sanottuna ottamaan päähän. Lastenistuimille, harrastuskamoille tai vaikkapa laskettelusuksille ei myöskään löytynyt tilaa.

Henkilöauton ajettavuus, pakettiauton tilavuus

Perheellä oli aiemmin käytössä tavallinen henkilöauto ja pakettiauto. Molemmat autot uusittiin vuodenvaihteessa ja nyt kodin ulkopuolella seisovat Toyota Proace Verso ja Toyota Corolla Hybrid.

– Yllätyin, kuinka henkilöautomainen ja hiljainen tämä Verso on. Pakettiauton kolinasta, kylmyydestä tai kankeasta ajettavuudesta ei ole tietoakaan. Ajokorkeus on myös hiukan normaalia korkeammalla, mikä helpottaa ajoa.

– Tein paljon vertailua eri merkkien välillä, mutta lopulta ominaisuudet ja hinta ratkaisivat asian. Päätös oli sikäli helppo, eikä ole kaduttanut, summaa Tony Hellström.


Lähes loputon muunneltavuus

– Parasta tässä autossa on tilan tuntu ja helppo muunneltavuus. Penkkejä voi siirrellä, käännellä tai napata halutessaan pois – paikkoja löytyy tarpeen mukaan 2–8 matkustajalle. Luulin, että se oli vain mainospuhetta, mutta muuntelu on oikeasti yksinkertaista, vedetään vain vivusta.

– Tässä autossa on kaikki herkut, mitä voi olla. Esimerkiksi vakionopeudensäädin, ajoa ja peruuttamista helpottavat kamerat ja automaattivaihteisto. Ajotiedot näkyvät suoraan edessäni olevassa tuulilasissa ja ovet toimivat sähköisesti, mikä on sekä ylellistä että käytännöllistä.

– Vaikka matkaan saa kaiken tarvitsemansa, tila-auto on kuitenkin näppäränkokoinen, mikä helpottaa esimerkiksi parkkeerausta tai mataliin paikkoihin pääsyä. Tarkistin juuri auton keskikulutuksen, joka oli 7,8 l/km. Se oli positiivinen yllätys.

Pidempikin matka taittuu miellyttävästi

Myös Hellströmien jälkikasvu on ihastunut uuteen tila-autoon. Perheen pojalla riittää koripallotreenejä ja -otteluita viikoittain, ja tila-auto on auttanut kimppakyytien järjestämisissä. Pelikavereiden vanhemmatkin mahtuvat kyytiin, mikä lisää yhteishenkeä.

Tänä talvena on tehty perhe- ja porukkareissuja myös Tahkolle ja Himokselle. Yhteisestä lomasta tai viikonlopusta saa niin paljon enemmän irti, kun jo matkat taitetaan yhdessä.

– Pidemmillä reissuilla perhesopu säilyy kivasti, kun kaikilla on tilaa hengittää ja istumapaikkoja voidaan tarvittaessa vaihtaa, virnistää Tony Hellström.

– Vaimo oli juuri tyttökavereidensa kanssa hiihtoreissulla Himoksella. Kuusi naista kamoineen mahtuivat autoon paremmin kuin hyvin ja hauskaa oli ollut. Tämä tila-auto on tehnyt vaikutuksen myös ystäväpiiriin. He ovat olleet, että ”vau, onpas kiva”.

Nappivalinta myös yrittäjälle

Tony Hellström suosittelee Verson tila-autoa perheille, joilla on useampi lapsi, aktiivinen elämäntyyli tai yritystoimintaa. Hellströmin työ vie pitkän linjan yrittäjää ympäri Suomea, ja siirtymisiä helpottaa merkittävästi se, kuinka vaivattomasti tavarat saa siirrettyä mukanaan.

– Meillä on myös säännöllistä catering-toimintaa, joten auto palvelee sitäkin puolta erinomaisesti, oikea nappivalinta. Penkkirivejä muokkaamalla kaikki catering-tarvikkeet kulkevat kätevästi mukana.

Hellströmin perhe on ollut autovalintaansa enemmän kuin tyytyväinen – arki, reissaaminen ja yrittäjän työ ovat helpottuneet merkittävästi.

– Verso on kyllä tullut meille jäädäkseen.

Tutustu Toyota Proace Versoon
MAINOS Toyota
Lue myös:

MAINOS