MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS the other danish guy

Herranen aika, lyhyet alushousut!

Julkaistu:

Kun lupaa, että meiltä löytyy alushousut kaikille miesvartaloille, lupaus on myös lunastettava. Tavallisten miesten tarinat ovat silti kiinnostavampia kuin heidän vartalonsa. Eero Herrasessa ei ole silmiinpistävää pituus vaan asenne.
– Kun olin teini, enkä vielä ollenkaan sinut itseni kanssa, hyvin läheinen henkilö sanoi mulle, että mun todennäköisesti tulee olemaan hyvin vaikea saada duunia, kun en voi mihinkään raksalle mennä fyysisiin juttuihin, mihin sitten ilman papereita mennään, kertoo Eero Herranen.

– Ja että piti varautua siihen, että parisuhdeasioissakin varmaan tulee pulmia, ja pitää miettiä lasten hankkimista, että kannattaako. Silloinhan se otti tosi koville, hetkellisesti jopa muserruin siitä ja mietin, että onkohan tässä elämässä mitään järkeä.

Helposti ajatellaan, että kun on ulkoisesti erilainen, tarvitsee ihan erityistä suojelua ja taistelua sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Eeroa kuunnellessa tulee selväksi, että ei tarvitse.

– Uhriutuminen on perseestä, ihan kaikissa muodoissaan. Pyrin itse välttämään uhriutumista, negatiivista vellomista ja rypemistä ihan tietosesti. Mutta kun ihmiset uhriutuvat toisten puolesta, homma lähtee jo ihan lapasesta, mennäään seuraavalle levelille. On munkin puolesta vedetty herneet milloin mistäkin, mikä on kaikin puolin hassu juttu. En tarvitse myötäloukkaantujia.

Tuskin itsesäälissä kieriskely tai muiden hyväksynnän hakeminen hinnalla millä hinnalla hyvänsä olisi vienyt Eeroa lopulta näyttelijäksi. Muut toppuuttelivat, ettei kannata siitäkään haaveilla, mutta nyt mies tekee sitä päivätyökseen. Asenne paikkaa sen, mikä fyysisissä ominaisuuksissa jää puuttumaan.

Kehopositiivisuus menee överiksi

Julkisuuden myötä Eeroa on pyydetty myös eri aatteiden keulakuviksi, ajamaan lyhytkasvuisten asioita tai kehopositiivisuusasiaa.

– Olen kieltäytynyt, koska mä mä edustan ihmistä. Ja kun mua on pyydetty puhumaan omasta elämästäni ja olenkin kertonut mitä kaikkea voi tehdä, niin olen tuottanut joillekin pettymyksen sillä, etten istukaan heidän muottiinsa ja odotuksiinsa, jotka lähtevät oikeuttamaan sitä, että pitäisi aamusta iltaan rypeä siinä itsesäälissä ja harrastaa ongelmia. Se ei ole kuitenkaan mun juttu.

Vaikka tämä on Eeron debyytti alushousukuvissa, kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kameran edessä housut kintuissa. Yhdessä roolissa piti tehdä intiimikohtaus.

– Hirveä härdelli ympärillä, ja sitten pitää olla housut kintuissa siellä. Silloin kelasin, että ei tästä tule mitään, stressasin ihan mielettömästi ja unohdin kaikki vuorosanani. Sitten pidettiin taukoa ja kävin ulkona hengittelemässä. Kun tilanne oli ohi, ja mä olin saanut sen tehtyä, niin olo oli kun voittajalla.

–Sen lisäksi, että mä olin siinä duunijutussa päässyt eteenpäin, niin olin henkilökohtaisesti kehittynyt ja päässyt tosi ison kynnyksen yli. Tässä kalsarihommassakin on pointti: nyt kun olen oppinut itse olemaan sinut itseni kanssa, haluan omalla esimerkillä rohkaista jotakin muutakin ihmistä olemaan se oma itsensä, eikä yrittää olla jotain muuta. Kun hyväksyy itsensä, nekin asiat tulevat mahdollisiksi, jotka tuntuivat aiemmin mahdottomilta.

Joku loukkaantuu tästäkin

Onko lyhytkasvuisen miehen kuvaaminen lyhyissä alushousuissa varma alku somemyrskylle?

– Ei tässä ole kysymys kuin minusta. Jos joku ei ole sinut minun olemukseni kanssa, niin sitten ei ole. Pääasia, että olen itse sinut sen kanssa. Eihän se ole kenenkään muun tarina, vaan se on mun tarina, jonka mä kirjoitan. Ja jos mä itse koen olevani ok ja viihtyväni siinä mitä mä teen, niin mulle on ihan yhdentekevää, mitä muut ajattelevat siitä. Nää kalsarit on sitä paitsi hyvät, kun ne eivät tunnu miltään!

Tutustu Eeron tarinaan täältä.

Only three balls matter™

Jos sinulla on pari omasta takaa, sinulla on varmuudella myös mielipide täydellisestä alusvaatteesta. Kolmas pallo on kotiplaneettamme. Muoti-ja tekstiiliteollisuudessa joudutaan pohtimaan vakavasti sitä, miten maapallon hupenevia resursseja käytetään. Siksi me käytämme alushousuissamme ensimmäisenä maailmassa valtameren muoviroskasta ja hylätyistä kalaverkoista valmistettua miellyttävän kevyttä ja pehmeää Smoothshell™ -kangasta.

Liity edelläkävijöiden heimoon Facebookissa.

Testaa itse. Verkkokauppaan pääset tästä.
MAINOS the other danish guy
Lue myös:

MAINOS