MAINOS

MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS - Kaikki tämän osion artikkelit ovat the other danish guyn mainosaineistoa.
MAINOS the other danish guy

Kesämies, haluatko näyttää hyvältä alushousuissa? Selvitä, mitä vartalotyyppiä olet

Julkaistu:

Siinä missä naisten vartalotyyppien määrittelyyn tarvitaan puolet aakkosista ja hedelmäkori, miehillä eri vartalotyyppejä on karkeasti jaoteltuna vain neljä.
Riippumatta siitä onko mies lyhyt, laiha, mörssäri, pullea, vanttera, outo, väliinputoaja, rajatapaus tai joku muu, the other danish guylta löytyy jokaiselle sopivat alushousut. Sellaiset, jotka eivät tunnu päällä miltään.

Näillä ohjeilla onnistumisprosentti alushousuvalinnassa on erittäin hyvä.

Viivoitinmies

Hoikka kuulee usein lauseen ”sulle nyt sopii kaikki, kun olet noin laiha”. Tämä saattaa päteä joidenkin vaatteiden kohdalla, mutta alushousuja ostaessa koko kannattaa valita huolella. Kasvunvaraa ei tarvitse enää aikuisena miettiä, ellei alkamassa ole astronominen jalkatreenikausi. Hoikalla tai kevytrakenteisella miehellä liian isot alushousut aiheuttavat helposti epämiellyttävää rullaamista ja lahkeiden kiipeilyä. Virhearvioita sattuu kaikille, mutta edes yhtä kokoa liian pienten alushousujen hankkiminen ei ole niin paha virhe kuin varmuuden vuoksi aivan liian väljien kalsareiden ostaminen.

Iskävartalo

Vähänkin vatsakkaan miehen, jonka alavartalo on selkeästi pienempi suhteessa ylävartaloon, kannattaa kiinnittää huomiota lantion mittoihin. Vyötärön mittaaminen navan kohdalta ei ole hyvä idea, koska housuja ei nykyään vedetä enää kainaloon asti. Voi olla, että vaikka paidassa käyttäisi kokoa XL, saattaa alushousuissa parhaiten istua jopa M-koko. Myös reiden ympärysmitta on tärkeä.

Painopiste alhaalla

Jos hartiat ovat kapeammat kuin lantio, on todennäköistä, että päinvastoin kuin vatsakkaalla, alaruumis voi olla jopa kaksi numeroa ylävartaloa isompi. Liian pienet alushousut kiristävät ja kuroutuvat, mikä aiheuttaa pistelyä ja jatkuvaa kohentamisen tarvetta. Mitattaessa kannattaa keskittyä reiden ympärykseen, rakenteeseen ja muotoon: esimerkiksi jalkapalloilijan lihaksikkaat reidet kannattaa verhota pidemmällä lahkeella. Samoin jos ei-niin-timmeillä sisäreisillä on taipumusta hankautua toisiaan vasten lähellä nivustaipeita, on pidempi lahje parempi. Jos taas sattuu omistamaan niin sanotun jääkiekkoilijan takapuolen, eli treenatut reisilihakset ja voimakkaasti kehittyneet pakaralihakset, myös lyhyemmät alushousumallit toimivat. Kireys on sitten makuasia.

Ooh, könsikäs!

Jos olet kahden edellisen yhdistelmä, sinulta löytyy rumpua, reittä ja pakaraa. Tärkein kysymys mittanauhan kanssa temmeltäessä on, mihin kohtaan lantiota alushousun vyötärönauhan mieluiten halutaan asettuvan. Koska iso mies ei nauti mistään kiristävästä tai ylimääräisen vaatetuntemuksen tuomasta ahdistuksesta, lievä väljyys on hyvä asia. Silti ei kannata harpata kahta kokoa ylöspäin kokotaulukossa, koska paraskin materiaali alkaa kasautua ja se tapahtuu juuri siellä, missä vähiten toivoisi.

Only three balls matter™

Jos sinulla on pari omasta takaa, sinulla on varmuudella myös mielipide täydellisestä alusvaatteesta. Kolmas pallo on kotiplaneettamme. Muoti-ja tekstiiliteollisuudessa joudutaan pohtimaan vakavasti sitä, miten maapallon hupenevia resursseja käytetään. Siksi me käytämme alushousuissamme ensimmäisenä maailmassa valtameren muoviroskasta ja hylätyistä kalaverkoista valmistettua miellyttävän kevyttä ja pehmeää Smoothshell™ -kangasta.

Liity edelläkävijöiden heimoon Facebookissa.

Testaa itse. Verkkokauppaan pääset tästä.
MAINOS the other danish guy
Lue myös:

MAINOS